تعداد بازدید : 182 - تاریخ خبر : شنبه 4 اردیبهشت 1400 - 14:56
پخش مجموعه مستند « پیک راستان » به تهیه کنندگی یزدان پرونده (دانشجوی دانشکده دین و رسانه)

ماه مبارک رمضان ؛ هر شب ساعت 20:30 از شبکه افق

به گزارش روابط عمومی دانشکده دین و رسانه، مجموعه مستند "پیک راستان" با موضوع سیره و زندگی علمای دینی در مسیر تبلیغ معارف اهل بیت (ع)، به مناسبت فرارسیدن ماه مبارک رمضان از شبکه افق پخش می شود.

تهیه کننده این مجموعه مستند یزدان پرونده (دانشجوی دانشکده دین و رسانه) از مستندسازان حوزه دینی، هدف از تولید این مستند را به تصویر کشیدن فعالیت های تبلیغی علما می داند و اظهار می دارد که در این مستند تلاش کرده ایم مردم را با فضای تبلیغی و این بعد از زندگی علمای دینی آشنا کنیم.
به گفته این مستندساز، این مجموعه مستند که در ادامه مستند سفیران هدایت است، به فعالیت و خدمات روحانیون مبلغ می پردازد که در سری جدید این مجموعه با پرداختی بهتر و سوژه هایی جذاب همراه شده ایم.
حجت الاسلام پرونده عنوان کرد: این کار در مستندسازی حرکتی نو محسوب می‌شود، چرا که تا به حال بیشتر مستند علما از افراد شاخصی بوده که یا از دنیا رفته و یا مراجع تقلیدی بوده‌اند که دوربین به نوعی به زندگی آنها ورود پیدا نکرده است؛ در این مستند به زندگی آیت الله محمد حجتی امام جمعه موقت کرمانشاه، حجت الاسلام توکل نماینده مجلس خبرگان و استاد اخلاق حوزه علمیه، حجت الاسلام ربانی رایزن اسبق فرهنگی در آمریکای لاتین و مرتضی آقا تهرانی و سایر علما پرداخته می‌شود.
مستندساز حوزوی ابراز داشت: مجموعه مستند پیک راستان می‌تواند فاصله‌ای که بین مردم و روحانیت به اشتباه توسط برخی افراد القا شده را پوشش دهد و مردم با دیدن این مستند مشاهده می‌کنند که علما مانند آنها زندگی ساده‌ای دارند.
حجت الاسلام پرونده اظهار داشت: عوامل تهیه مستند برای به تصویر کشیدن زندگی این مبلغان به شهرهای گوناگون سفر کرده و در این مستند تلاش شده که مردم را با فضای تبلیغی و این بُعد از زندگی علمای دینی آشنا کنیم؛ علاوه بر بنده آقایان کامران رضایی و حمید اسکندری نیز کارگردانی قسمت‌هایی از این مجموعه را بر عهده داشته‌اند.
این مستند هر شب ساعت ۲۰:۳۰ از اول ماه مبارک رمضان از شبکه افق پخش می شود.
(روابط عمومی دانشکده دین و رسانه)