An error occurred while updating the entries. See the inner exception for details. پخش ویژه برنامه زنده «روشنایی های شهر» به تهیه کنندگی حجت الاسلام میلاد امینی موحد (دانشجوی دانشکده دین و رسانه)

۱۴۰۰/۰۱/۲۸- ۱۳:۵۸ - مشاهده: ۳۷۵

ماه مبارک رمضان ؛ هر شب از سیمای مرکز خوزستان

ویژه‌ برنامه «روشنی ‌های شهر»، ویژه ساعات افطار ایام ماه مبارک رمضان در سیمای مرکز خوزستان است که قرار است هر شب از ساعت ۱۹:۳۰ به مدت ۵۰ دقیقه روی آنتن رود.
این برنامه با گرافیک متفاوت و دکور جذاب به تهیه ‌کنندگی حجت الاسلام میلاد امینی موحد (دانشجوی دانشکده دین و رسانه) و علی زارعی رضایی تولید و شامل بخش‌های متنوعی از قبیل «گفتگو با نخبگان»، «خیرین»، «تولیدکنندگان برتر استان»، «جهادگران عرصه سلامت» و برنامه ویژه «سالگرد حضور حاج قاسم سلیمانی در سیل خوزستان» می ‌باشد.
برنامه «روشنی ‌های شهر» قصد دارد توسط خیرین و مردم از طریق ارتباط تلفنی یا به صورت حضوری، مشکلاتی چون پرداخت دیه، ایجاد شغل، تهیه جهیزیه، تهیه مسکن و... را برطرف کند.
گفتنی است ویژه‌ برنامه روشنی ‌های شهر با اجرای شهریار آرین نژاد در گفتگوها و آسیه رحمتی در بخش مسابقه و همچنین بخش ‌های مختلف دیگر، توسط شبکه رسانه‌ای صف تولید شده و مهمان خانه‌ های مردم خونگرم استان خوزستان خواهد بود.