An error occurred while updating the entries. See the inner exception for details. پخش برنامه تلویزیونی زنده سحرگاهی «تسبیح سحر» به تهیه کنندگی حجت الاسلام حسین نطنزی (فارغ التحصیل دانشکده دین و رسانه)

۱۴۰۰/۰۱/۲۸- ۱۳:۵۰ - مشاهده: ۵۰۳

سحرهای ماه مبارک رمضان ؛ سیمای مرکز نور (قم)

ویژه برنامه «تسبیح سحر» به مناسبت ماه مبارک رمضان به صورت زنده از سیمای مرکز قم و از جوار حرم مطهر امامزادگان شاخص استان روی آنتن می‌رود.
بخش اصلی این برنامه تلویزیونی شامل گفت‌وگو با کارشناسان مذهبی با محوریت موضوعاتی همچون بازسازی معنوی در ماه رمضان، آداب ماه ضیافت الهی، رمضان و تقوای اجتماعی، آثار فرهنگی و اجتماعی وقف، رمضان ماه قرآن، اعمال و اخلاق ویژه رمضان، آثار تقوی در زندگی اجتماعی، تبیین جایگاه و تاثیر وقف در جامعه، رزمایش زندگی قرآنی با استفاده از ظرفیت ماه رمضان و رمضان ماه تمرین تفکر و تدبر در قرآن کریم خواهد بود.
در سایر بخش‌ها هم قرائت قرآن کریم توسط قاریان برجسته استان، مداحی و شعرخوانی صورت می‌گیرد.
بر اساس این گزارش برنامه «تسبیح سحر» طی روزهای ۳۰ شعبان و پنج شب ابتدایی ماه رمضان، از آستان مقدس امامزاده علی بن جعفر(ع) پخش خواهد شد.
سه شب نخست کارشناس مذهبی این برنامه حجت‌الاسلام سید حسین مومنی است و در ادامه حجج اسلام عباس اسکندری و اصغر ظهیری به عنوان کارشناس حضور می‌یابند.
آستان مقدس امامزاده سید علی(ع) میزبان این برنامه تلویزیونی در هفت شب بعدی خواهد بود؛ در این سری برنامه، حجج اسلام محمد سعیدی آریا، علی نظری منفرد و حبیب‌الله فرحزاد کارشناس مذهبی هستند.
در شش شب بعدی، برنامه تسبیح سحر از جوار حرم مطهر امامزاده موسی مبرقع(ع) روی آنتن شبکه نور می‌رود و حجج اسلام هادی الیاسی، علی مظفری، علیرضا صادقی‌خواه (صادقی واعظ)، شوزب شیری و عباس اسکندری هم به عنوان کارشناس مذهبی در برنامه حضور خواهند داشت.
در شب‌های قدر این برنامه تلویزیونی ار حرم مطهر حضرت فاطمه معصومه(س) پخش می‌شود و طی شب‌های بیست و چهارم تا بیست و هفتم ماه رمضان نیز حرم مطهر امامزاده جعفر شهید(ع) میزبان برنامه تسبیح سحر می‌شود که در این شب‌ها حجج اسلام فرحزاد، اسکندری و تحریری کارشناس مذهبی برنامه هستند.
آستان مقدس امامزادگان ابراهیم و محمد(ع) هم میزبان این برنامه تلویزیونی در سه شب پایانی ماه رمضان است. حجج اسلام تحریری و شیری هم در این سه شب به عنوان کارشناس در برنامه حضور می‌یابند.