تعداد بازدید : 72 - تاریخ خبر : چهارشنبه 18 فروردین 1400 - 16:15
برگزاری کارگاه های مهارت افزایی دانشکده دین و رسانه

فروردین و اردیبهشت ماه 1400

ثبت نام کارگاه های مهارت افزایی  سال 1400 دانشکده دین و رسانه آغاز شد.  این دوره ها به صورت مجازی و از طریق سامانه Lms برگزار می شود.

برنامه دوره های مهارت افزایی در این دوره به شرح زیر می باشد:

کارگاه نظریه های  فرهنگی و ارتباطی

مدرس : دکتر امیر کاوه

دوشنبه ها      مورخ: 1/23 و1400/1/30    ساعت: 10 الی 12

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

کارگاه ساختارشناسی برنامه‌های تلویزیون

استاد پاسدار

دوشنبه ها مورخ 1/30 و 1400/2/6 ساعت 10 تا 12

کارگاه اصول فیلم نامه ( طرح داستان  پیرنگ و...)

حجت الاسلام دکتر داوود آبادی

دو شنبه ها  مورخ 1/23 - 1/30 و 1400/2/6  ساعت 8 الی 10

کارگاه مبانی و اصول تدوین و آشنایی با نرم افزار ها

استاد حسینی

دوشنبه ها  مورخ 1/30 و 2/6 و 1400/2/13   ساعت 14 تا 16

نحوه ثبت نام:
- دانشجویان دانشگاه صدا و سیما جهت ثبت نام، نام و نام خانوادگی، عنوان کارگاه، رشته، شماره دانشجویی، سن، شهر محل سکونت و شماره تماس خود را به آیدی amoozesh1399@ در پیام رسان ایتا ارسال نمایند تا لینک شرکت در کارگاه برایشان ارسال شود.
- طلاب سراسر کشور هم جهت ثبت نام، نام و نام خانوادگی، عنوان کارگاه، نام پدر، کد ملی، سن، شهر محل سکونت و شماره تماس خود را به آیدی amoozesh1399@ در پیام رسان ایتا ارسال نمایند تا لینک شرکت در کارگاه برایشان ارسال شود.

(روابط عمومی‌ دانشکده دین و رسانه)