An error occurred while updating the entries. See the inner exception for details. «اعلام نتایج ششمین دوره انتخابات شورای مرکزی انجمن علمی دانشجویی دانشکده دین و رسانه»

۱۳۹۹/۱۲/۱۷- ۱۴:۴۵ - مشاهده: ۲۲۶

...

باسمه تعالی

با استعانت از درگاه احدیت و با درود به روح بلند امام راحل و ارواح طیبه شهدا بخصوص شهید سردار حاج قاسم سلیمانی و شهدای مدافع حرم و همچنین شهدای راه پر افتخار علم و دانش، و نیز ضمن تشکر از همه دانشجویان گرامی‌که با انگیزه و پرنشاط در انتخابات انجمن علمی مشارکت نمودند، بدینوسیله نتیجه آرا بشرح ذیل به اطلاع می‌رسد:

- تعداد واجدین شرایط برای شرکت در انتخابات 138نفر

- کل آراء ماخوذه 53 رای

📌 پنج نفر عضو اصلی شورای مرکزی به ترتیب تعداد رأی:

1- آقای رضا ایوبی 32 رأی

2- خانم مرضیه بیگی 29 رأی

3- آقای جلیل فتح اللهی 27 رأی

4- آقای سعید ساجد 23 رأی

5- خانم محدثه حسن پور 22 رأی

📌 دو نفر عضو علی البدل به ترتیب تعداد رأی:

1- خانم نجمه تقوی 22 رأی

2- آقای محمد هادی حیدری 12رأی

🔺 توضیح مهم:

با توجه به رأی برابر خانم ها حسن پور و تقوی، با موافقت ایشان قرعه کشی صورت گرفت و در نهایت سر کار خانم حسن پور موفق به راهیابی به شورای مرکزی شدند.

ضمن عرض تبریک به منتخبان عزیز، لازم است اعضای شورای مرکزی در اولین فرصت با برگزاری جلساتی، نسبت به انتخاب دبیر و تقسیم مسئولیت بین اعضای شورا و اعلام آن به واحد فرهنگی اقدام نمایند.

(فرهنگی و دانشجویی دانشکده دین و رسانه)

sapp.ir/qiribu