An error occurred while updating the entries. See the inner exception for details. اکران اختصاصی تله فیلم «کوچه صفا» در دانشکده دین و رسانه

۱۳۹۹/۱۲/۰۱- ۲۳:۰۶ - مشاهده: ۴۵۵

اکران اختصاصی تله فیلم «کوچه صفا» در دانشکده دین و رسانه

با حضور مسئولان دانشگاه علوم پزشکی قم

اکران اختصاصی تله فیلم «کوچه صفا» در دانشکده دین و رسانه

تله فیلم «کوچه صفا» به کارگردانی علی گائینی از دانشجویان دانشکده دین و رسانه، با حضور رئیس دانشکده دندانپزشکی و جمعی از مسئولان دانشگاه علوم پزشکی قم در سالن شهید آوینی دانشکده دین و رسانه اکران اختصاصی شد.
این تله فیلم که در صدا و سیمای مرکز قم و با همکاری دانشگاه علوم پزشکی قم تهیه شده است، در سالی که توسط رهبر معظم انقلاب با عنوان سال «جهش تولید» نامگذاری شده، داستان چند جوان نخبه رشته داندانپزشکی را روایت می‌کند که با تلاش و ایستادگی در مقابل همه مشکلات، در نهایت زیر نظر استادشان موفق به تولید ایمپلنت ایرانی می‌شوند.
گفتنی است که علاوه بر کارگردان، تعداد دیگری از عوامل این تله فیلم از دانشجویان و فارغ التحصیلان دانشکده دین و رسانه هستند.

(روابط عمومی دانشکده دین و رسانه)