An error occurred while updating the entries. See the inner exception for details. تکریم مادر و همسر شهید مدافع حرم سیدشیرآقا حسینی

۱۳۹۹/۱۱/۰۸- ۱۳:۳۷ - مشاهده: ۲۷۹

تکریم مادر و همسر شهید مدافع حرم سیدشیرآقا حسینی

به مناسبت سالروز وفات حضرت ام البنین (سلام الله علیها) و روز تکریم مادران و همسران شهدا صورت گرفت.

تکریم مادر و همسر شهید مدافع حرم سیدشیرآقا حسینی

در سالروز رحلت بانوی فداکار دشت کربلا، حضرت ام البنین (علیها السلام) مراسم زیارت عاشورا در منزل شهید مدافع حرم تیپ فاطمیون سید شیر آقاحسینی، با حضور جمعی از همکاران دانشکده دین و رسانه و اداره کل پژوهشهای اسلامی صدا و سیما برگزار شد.
در این مراسم بعد از قرائت قرائت زیارت عاشورا و ذکر مصیبت اهل بیت (علیهم السلام)، خواهرزاده شهید خاطراتی شنیدنی‌ از این شهید والامقام برای‌ حضار نقل کرد.
گفتنی است در پایان این مراسم، با اهدای هدایایی از مادر، همسر و فرزندان شهید تجلیل به عمل آمد.