An error occurred while updating the entries. See the inner exception for details. کسب دیپلم افتخار چهارمین جشنواره ملی فانوس توسط احمد احمدپور (دانشجوی دانشکده دین و رسانه)

۱۳۹۹/۰۹/۰۱- ۱۳:۳۸ - مشاهده: ۵۱۸

نویسنده، تهیه کننده و کارگردان فیلم مستند «فصل شیدایی»

دیپلم افتخار چهارمین جشنواره ملی فانوس (ویژه تولیدات هنری و سینمایی دفاع مقدس) به فیلم مستند «فصل شیدایی» رسید. این اثر که از تولیدات بسیج مرکز لرستان است به نویسندگی، تهیه کنندگی و کارگردانی احمد احمدپور (دانشجوی دانشکده دین و رسانه) ساخته شده است. در این مستند بازسازی، 32 نفر از بازیگران لرستانی به ایفای نقش پرداخته اند. خاطرات تلخ و شیرین از عکس العمل والدین شهدا هنگام شنیدن خبر شهادت فرزندانشان، موضوع این مستند است.

ضمن عرض تبریک به دانشجوی محترم، از درگاه الهی توفیق روزافزونشان را خواستاریم.