An error occurred while updating the entries. See the inner exception for details. چهل جرعه (فراخوان آثار اساتید، دانشجویان و همکاران ایثارگر دانشکده و خانواده های معزز ایشان)

۱۳۹۹/۰۸/۲۸- ۱۴:۱۶ - مشاهده: ۵۱۷

واحد فرهنگی و دانشجویی دانشکده دین و رسانه در آستانه هفته بسیج برگزار می کند.

واحد فرهنگی دانشکده در نظر دارد به مناسبت هفته بسیج در راستای چهل هفته گرامیداشت دفاع مقدس، مجموعه ای از آثار شهدا و ایثارگران در قالب خط، نقاشی، خاطره، متن ادبی، شعر، وصیتنامه و... و نیز خاطرات خانواده‌های معزز ایشان را با عنوان "چهل جرعه" جمع آوری و منتشر نماید. لذا از کلیه اساتید، دانشجویان و همکاران گرامی دانشکده که در دفاع مقدس حضور داشته اند و یا فردی از اعضا خانواده و بستگان درجه یک، دو ایشان در دفاع مقدس شرکت داشته (اعم از شهید، آزاده، جانباز و رزمنده) و آثاری از ایشان بجای مانده دعوت می‌شود تا آثار مذکور را از طریق پیام رسان سروش به شماره 09396452046 ارسال نمایند.

مهلت ارسال آثار: پایان آذر ماه 1399

نحوه ارسال آثار: پیام رسان سروش به شماره 09396452046

ضمناً به آثار برگزیده جوایزی اهدا خواهد شد.

(واحد فرهنگی دانشکده دین و رسانه)