An error occurred while updating the entries. See the inner exception for details. انتصاب سیدحسین امیرجهانی (فارغ التحصیل رشته ادبیات نمایشی دانشکده دین و رسانه) به سمت سرپرست باشگاه رشد مرکز سیمافیلم

۱۳۹۹/۰۸/۱۴- ۱۰:۴۹ - مشاهده: ۸۴۳

سیما فیلم باهدف آموزش و تربیت فیلمنامه نویسان جوان، باشگاه «رشد» را راه اندازی و سرپرست باشگاه را منصوب کرد.

بنا بر این گزارش، «سعید معدن کن» مدیرکل فیلمنامه نویسی مرکز سیمافیلم با صدور حکمی «سیدحسین امیرجهانی» را به عنوان سرپرست این باشگاه منصوب کرده است.

در حکم امیرجهانی آمده است: نظر به تعهد شایستگی و سوابق متعدد حرفه‌ای به موجب این حکم شما را به عنوان سرپرست باشگاه رشد منصوب می‌کنم جذب پرورش و هدایت حرف های نسل جدید مستعد و متعهد در حوزه‌های مختلف تولید آثار نمایشی به ویژه نویسندگی مهم‌ترین ماموریت جنابعالی است که انشالله در تعامل با حوزه‌های گوناگون تخصصی دانشگاهی آموزشی و در سراسر کشور به آن دست یابید.

«سیدحسین امیرجهانی» در کارنامه خود نگارش فیلمنامه سریال هایی نظیر پدر، بر سر دوراهی، حکایت های کمال و نجلا را دارد.

sapp.ir/qiribu