An error occurred while updating the entries. See the inner exception for details. آغاز ثبت نام وام دانشجویی

۱۳۹۹/۰۸/۱۲- ۱۳:۵۵ - مشاهده: ۶۱۲

آغاز ثبت نام وام دانشجویی

...

آغاز ثبت نام  وام دانشجویی

به گزارش روابط عمومی صندوق رفاه دانشجویان، این صندوق ضمن گرامیداشت فرارسیدن سال تحصیلی جدید و آرزوی سلامتی و تندرستی برای همه دانشجویان و دانشگاهیان عزیز،  طی بخشنامه ای تقویم زمان بندی اعطای وام‌های دانشجویی در نیم‌سال اول سال تحصیلی 1400-1399 را به همراه جدول انواع وام‌های دانشجویی و مبالغ آن که براساس آیین‌نامه جدید پرداخت و بازپرداخت وام‌های دانشجویی را که در پانزدهم شهریورماه سال 1399 به تصویب هیأت امنای صندوق رسیده است، به دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی اعلام نمود.

بدیهی است بر اساس این بخشنامه، سامانه دانشجویی (پورتال) bp.swf.ir برای ثبت تقاضای دانشجویان از  99/07/15 تا پایان نیم‌سال تحصیلی جاری فعال می‌باشد و ضرورت دارد تمامی دانشجویان متقاضی واجد شرایط نسبت به ثبت تقاضای خود در سامانه مذکور در بازه زمانی تعیین شده اقدام نمایند.

در این  بخشنامه  به دانشگاهها و مراکز آموزش عالی تاکید شده است:  اولویت های پرداخت وام به دانشجویان، ذیل شرایط اعطای هر وام در آیین‌نامه پرداخت و بازپرداخت ذکر شده است و شایسته است در تنظیم و ارسال درخواست‌ها مد نظر قرار گیرد. همچنین پرداخت وام (ودیعه) مسکن متأهلی به کلیه دانشجویان واجد شرایط از سال تحصیلی جاری از طریق بانک قرض الحسنه مهر ایران انجام و شیوه نامه اجرایی آن متعاقباً به مراکز ارسال خواهد شد.

این صندوق در متن بخشنامه در خصوص وام شهریه خاطرنشان ساخته: پرداخت وام شهریه به کلیه دانشجویان واجد شرایط دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی از سال تحصیلی جدید مستقیماً از طریق صندوق رفاه دانشجویان انجام می‌گیرد و در ادامه ی بخشنامه آمده است: پرداخت وام شهریه به دانشجویان شهریه‌پرداز شاغل، پس از بهره‌مندی دانشجویان غیر شاغل امکان پذیر است. همچنین دریافت مدارک و مستندات وام ضروری و سند تعهد دانشجو از جمله ضرورت های دریافت وام ها می‌باشد و شایسته است به منظور  حمایت از دانشجویان و همکاری با آنان ترتیبی اتخاذ شود تا در ایام تداوم شیوع بیماری کرونا به نحو مقتضی مدارک و مستندات مربوطه از دانشجویان متقاضی وام دریافت گردد.

لازم به ذکر است راهنمای فرایند ثبت نام تا دریافت وام و نیز جداول زمان بندی نوع و مبالغ وام های دانشجویی و زمان بندی اعطای این وام ها  در فایل های زیر قابل مشاهده می‌باشد.

راهنمای فرایند ثبت نام تا دریافت وام دانشجویی

جدول انواع و زمانبندی اعطای وام های دانشجویی