An error occurred while updating the entries. See the inner exception for details. برگزاری جلسه اکران و نقد مجازی فیلم داستانی « سخت شیرین »

۱۳۹۹/۰۸/۰۷- ۱۴:۳۸ - مشاهده: ۶۱۲

برگزاری جلسه اکران و نقد مجازی فیلم داستانی « سخت شیرین »

با حضور سیدمهدی میرغیاثی تهیه کننده و کارگردان فیلم

برگزاری جلسه اکران و نقد مجازی فیلم داستانی « سخت شیرین »

به گزارش روابط عمومی دانشکده دین و رسانه جلسه اکران و نقد فیلم داستانی « سخت شیرین » در دانشکده برگزار شد.

این جلسه با حضور محدود اساتید دانشکده و عوامل فیلم در سالن همایش شهید آوینی دانشکده با رعایت کامل پروتکل های بهداشتی و نیز حضور مجازی دانشجویان دانشکده در فضای Lms برگزار شد.

در این مراسم پس از اکران فیلم، تهیه کننده، نویسنده و کارگردان فیلم سیدمهدی میرغیاثی (فارغ التحصیل و استاد دانشکده دین و رسانه) در جایگاه حاضر شد و به سؤالات حضار و نیز دانشجویانی که به صورت مجازی در جلسه حضور داشتند، پاسخ داد.

لازم به ذکر است که این فیلم در معاونت فرهنگی و امور خانواده مرکز خدمات حوزه‌های علمیه تهیه شده است.