An error occurred while updating the entries. See the inner exception for details. تولید 9 فیلم ویژه اربعین در دانشکده دین و رسانه

۱۳۹۹/۰۷/۲۷- ۱۳:۲۳ - مشاهده: ۴۶۶

تولید 9 فیلم ویژه اربعین در دانشکده دین و رسانه

هفت تیزر، 1 مستند و 1 میان برنامه، حاصل تلاش دانشجویان دانشکده

تولید 9 فیلم ویژه اربعین در دانشکده دین و رسانه

دانشکده دین و رسانه هم پای با برنامه سازان،  نذر اربعینی خویش را روانه آنتن شبکه‌های سراسری نمود.

به گزارش روابط عمومی دانشکده دین و رسانه، و به همت دانشجویان این دانشکده 7 تیزر کوتاه، یک مستند 20 دقیقه ای و یک میان برنامه زیارت اربعین با مشارکت بسیج سازمان صدا و سیما و مرکز رسانه ای" صف" تهیه و تولید شد.

علی گایینی دانشجوی رشته تولید سیما، تهیه و کارگردانی 7 تیزر اربعینی را به سفارش مشترک تولید دانشجویی دانشکده و بسیج سازمان به عهده داشت. در این تیزرها نجوای دل جاماندگان پیاده روی اربعین حسینی، در فضایی شاعرانه روایت می‌شود.

مستند " ما اهل کوفه هستیم" به تهیه کنندگی و کارگردانی حجت الاسلام میلاد امینی موحد دانشجوی رشته تولید سیما، اثر دیگر اربعینی تولید دانشجویی دانشکده دین و رسانه بود. این مستند روایت متفاوتی است از یک طلبه عراقی ساکن شهر کوفه که در ایام اربعین حسینی درس و بحث خود را تعطیل می‌کند تا خانه و کاشانه خود را مهیای پذیرایی از زوار حضرت اباعبدالله الحسین (علیه السلام) نماید.

میان برنامه 10 دقیقه ای" زیارت اربعین" نیز به کارگردانی حجت الاسلام امینی موحد با مشارکت گروه رسانه ای صف و با صدای دلنشین قاری ممتاز کشوری دکتر محمدامیر کسمایی همراه با نمایش تصاویری بسیار بدیع و جذاب از کربلای معلا، جهت پخش از شبکه‌های سراسری تولید شد.