An error occurred while updating the entries. See the inner exception for details. پخش سریال مناسبتی"نجلا" به نویسندگی سیدحسین امیرجهانی (فارغ التحصیل دانشکده دین و رسانه) و مهدی حمزه ، از شبکه سه سیما

۱۳۹۹/۰۷/۱۹- ۱۳:۰۱ - مشاهده: ۵۹۹

از اربعین هر شب ساعت 20 و 45 دقیقه

پخش سریال مناسبتی"نجلا" به نویسندگی سیدحسین امیرجهانی (فارغ التحصیل دانشکده دین و رسانه) و مهدی حمزه ،  از شبکه سه سیما

سریال نجلا سریالی است که در ایام اربعین از شبکه سه سیما پخش می‌شود و داستانی پرکشش دارد. «نجلا» به کارگردانی خیرالله تقیانی‌پور و تهیه‌کنندگی سعید سعدی و نویسندگی سیدحسین امیرجهانی (فارغ التحصیل دانشکده دین و رسانه) و مهدی حمزه ساخته شده است.

خلاصه داستان سریال نجلا

شخصیت اصلی سریال، نجلا است و قصه پیرامون عبد با بازی حسام منظور و نجلا می‌گذرد.

قصه سریال نجلا ‌در سال ۵۸ می‌گذرد و دختری به یک پسر عاشق در آن اوضاع آشفته وناامنی‌ها وعده ای می دهد که طی آن اگر پسر بتواند او را از مرز رد کند و به زیارت اربعین برسد، در قبال عشقش به او پاسخ مثبت می دهد، اما همه اینها در طول مسیر دست خوش اتفاق‌هایی می‌شود.

بازیگران سریال نجلا

حسام منظور، سارا رسول‌زاده، ملیکا شریفی‌نیا، مصطفی ساسانی، سوگل طهماسبی، جواد پورزند، علی غابشی، مرتضی شاه‌کرم، وحید نفر، بدرالسادات برنجانی، محسن پوشانی، محسن سلیمانی، سجاد دیرمینا، ابراهیم گله‌دارزاده و (با هنرمندی) هدایت هاشمی، سیدمهرداد ضیایی و آزیتا حاجیان گروه بازیگران این پروژه تلویزیونی را تشکیل می‌دهند.

سریال نجلا چند قسمت است

این مجموعه در ۱۵ قسمت برای پخش از شبکه سه سیما در ایام اربعین حسینی آماده شده است.

داستان سریال نجلا به سال ۵۸ بر می‌گردد و دختری به یک پسر عاشق در آن اوضاع آشفته و نا امنی‌ها وعده ای می دهد که طی آن اگر پسر بتواند او را از مرز رد کند و به زیارت اربعین برسد، در قبال عشقش به او پاسخ مثبت می دهد، اما همه اینها در طول مسیر دست خوش اتفاق‌هایی می‌شود.

پخش مجموعه تلویزیونی نجلا از پنجشنبه ۱۷ مهر ساعت ۲۰:۴۵ آغاز می‌شود و باز پخش آن ۳۰ دقیقه بامداد، ۹:۵۰ و ۱۴ روز بعد است.

روابط عمومی دانشکده دین و رسانه
sapp.ir/qiribu