An error occurred while updating the entries. See the inner exception for details. «در خلوت شب» بهترین مستند کوتاه بخش مدافعان سلامت جشنواره فیلم مقاومت

۱۳۹۹/۰۷/۱۲- ۱۰:۳۱ - مشاهده: ۶۴۵

«در خلوت شب» بهترین مستند کوتاه بخش مدافعان سلامت جشنواره فیلم مقاومت

کارگردان: جواد یقموری (فارغ التحصیل دانشکده دین و رسانه) و مهدی امینی

«در خلوت شب» بهترین مستند کوتاه بخش مدافعان سلامت جشنواره فیلم مقاومت

«در خلوت شب» به کارگردانی جواد یقموری (فارغ التحصیل دانشکده دین و رسانه) و مهدی امینی در شانزدهمین جشنواره بین‌المللی فیلم مقاومت خوش درخشید.

در این جشنواره، تندیس و دیپلم افتخار بهترین مستند کوتاه بخش «مدافعان سلامت» به مستند کوتاه «در خلوت شب» اهدا شد و امیرحسین میرصابری مجری طرح اثر، جایزه را از دستان وزیر بهداشت دکتر سعید نمکی دریافت کرد.

«در خلوت شب» روایتی از تلاش های کادر پزشکی برای بهبود بیماران مبتلا به کرونا را به تصویر می‌کشد.

«در خلوت شب» مستندی راجع به یک طلبه ۱۸ ساله جهادی که شبها در بیمارستان بهشتی قم به کمک بیماران کرونایی می رود، ناشناس بودن و مرگ آگاهی او ما را یاد شهدای دفاع مقدس می اندازد.

sapp.ir/qiribu