An error occurred while updating the entries. See the inner exception for details. مهم - اطلاعیه شماره 5 آزمون اختصاصی 1399 دانشکده صدا وسیما - قم

۱۳۹۹/۰۴/۲۸- ۰۹:۴۸ - مشاهده: ۲۳۷۵

مهم - اطلاعیه شماره 5 آزمون اختصاصی 1399 دانشکده صدا وسیما - قم

برنامه زمان بندی مصاحبه معرفی شدگان چند برابر ظرفیت داوطلبان آزمون اختصاصی

مهم - اطلاعیه شماره 5 آزمون اختصاصی 1399 دانشکده صدا وسیما - قم

اطـلاعیــه شماره 5

برنامه زمان بندی مصاحبه معرفی شدگان چند برابر ظرفیت داوطلبان آزمون اختصاصی (ویژه طلاب برادران و خواهران) کارشناسی ارشد سال  1399 دانشکده صداوسیما - قم

به حول و قوه الهی و با استعانت از حضرت ولی عصر عجل الله تعالی فرجه الشریف نتایج مرحله اول آزمون اختصاصی کارشناسی ارشد دانشکده صدا و سیما قم در رشته­های "مجموعه هنرهای رسانه‌ای (تولید سیما و ادبیات نمایشی)"و "علوم ارتباطات اجتماعی"، با شرایط ذیل اعلام می­گردد.

1.     ضروری است تمامی داوطلبان حوزوی اصل مدرک سطح دو یا در صورت اخذ مدرک تا پایان شهریور 1399، برگه ارزیابی دروس حوزوی خود را که حتماً ممهور به مهر حوزه باشد، در روز مصاحبه همراه داشته باشند. در غیر این صورت قبولی آنها کأن لم یکن تلقی خواهد شد.
  2.     داوطلبان لازم است در روز مصاحبه مجموعه سوابق شغلی و حرفه­ای، فعالیت­های مربوط به حوزه تخصصی رشته پذیرفته شده، نمونه آثار هنری (فیلم، عکس و ....)، فعالیت­های رسانه­ای، تجربیات، کتاب­ها، پژوهش‌ها، مقالات تألیفی، ترجمه، گردآوری، نقد و..... را با مستندات مربوطه همراه خود داشته باشند.
  3.     مصاحبه شامل: میزان شناخت مباحث تخصصی رشته مربوطه، قدرت استدلال و تبیین، سؤالات حوزوی در حد پایه 9 و سوابق تجربی و سایر قابلیت­های لازم می­باشد.
  4.        لازم است تمامی داوطلبان پذیرفته شده در مرحله اول آزمون، یک ساعت قبل از ساعت مقرر در محل دانشکده برای مصاحبه جهت تکمیل فرم­­های مربوطه حضور داشته باشد.
  5.      شرایط پذیرش دانشکده صدا و سیماـ قم در ادامه آمده است، بدیهی است دارا نبودن هر کدام از شرایط، حتی در صورت حضور در مصاحبه و کسب نمره علمی قبولی کأن لم یکن تلقی خواهد شد.
  6.      در صورتی که در هر مرحله از ثبت نام و تحصیل احراز شود که داوطلبان یکی از شرایط ذیل را دارا نبوده‌اند قبولی آنها ملغی میگردد و با آنها مطابق ضوابط برخورد خواهد شد.
  7.     تذکر مهم : با توجه به ضرورت رعایت مسائل بهداشتی لازم است داوطلبین با ماسک و دستکش به دانشکده مراجعه نمایند . ( همچنین حتی الامکان بدون همراه باشند )

شرایط عمومی:

1. اعتقاد و التزام عملی به نظام مقدس جمهوری اسلامی
  2. تابعیت جمهوری اسلامی ایران
  3. داشتن کارت پایان خدمت یا معافیت تحصیلی و «نداشتن غیبت از نظر نظام وظیفه»
  4. عدم سوء پیشینه
  5. عدم وابستگی به گروههای انحرافی و ضد انقلاب

شرایط اختصاصی:

1.      داشتن مدرک تحصیلی سطح دو حوزه علمیه.
  2.    موفقیت در مصاحبه علمی منطبق با سیاست­های سازمان صداو سیما.
  3.     دانشکده هیچ تعهدی مبنی بر تأمین خوابگاه و اسکان موقت برای پذیرفته شدگان نهایی ندارد.
  4. همه داوطلبان پذیرفته شده باید تمامی دروس پیش نیاز اعلامی از سوی دانشکده را بگذرانند.
  5.     پذیرفته شدگان نهایی باید آمادگی حضور تمام وقت در طول دوره تحصیل در دانشکده را داشته باشند.
  6.      با توجه به تحصیل رایگان پذیرفته شدگان دوره روزانه، فارغ التحصیلان این دوره باید به تشخیص سازمان صدا و سیما در صورت نیاز آمادگی خدمت در هر یک از مراکز صدا و سیما را در سراسر کشور داشته باشند. البته این موضوع تعهدی برای سازمان صدا و سیما جهت استخدام این افراد ایجاد نمی‌کند.
  7.      عدم مراجعه در تاریخ­های مقرر به منزله انصراف تلقی خواهد شد و به مراجعات  بعد از آن ترتیب اثر داده نخواهد شد.

مدارک مورد نیاز:

•     اصل و تصویر تمام صفحات شناسنامه
  •     اصل و تصویر کارت ملی
  •     یک قطعه عکس 4*3 پشت نویسی شده (کپی قابل قبول نیست)
  • گواهی اشتغال به تحصیل جهت طلاب ترم آخر با قید معدل و تعداد واحدهای گذرانده شده (که تایید کند تا تاریخ 1399/06/31خود را به اتمام می­رسانند.)
  •     اصل و تصویر مدرک تحصیلی سطح دو حوزوی.
  •     مدرک ایثارگری برای خانواده‌های ایثارگر
  •     اصل و تصویر کارت پایان خدمت و یا مدرکی که روشن کننده وضعیت نظام وظیفه داوطلب باشد.
  • بر اساس مصوبه دانشگاه صدا و سیما، کلیه داوطلبان جهت شرکت در مصاحبه، ضروری است مبلغ 300.000 ریال پرداخت نمایند که به صورت حضوری توسط کارتخوان مستقر در امور مالی دانشکده دریافت می­شود.

زمان و مکان مصاحبه :

مصاحبه علمی، هنری داوطلبان پذیرفته شده برای مصاحبه در روزهای شنبه1399/05/04 تا چهارشنبه 1399/05/08براساس زمان‌بندی زیر خواهد بود. داوطلبان می­بایست جهت انجام مراحل مصاحبه برابر جدول زمانبندی یک ساعت قبل از زمان اعلام شده و با در دست داشتن مدارک به آدرس قم : بلوار امین دانشکده صدا و سیما قم واحد آموزش مراجعه نمایند.

معاونت آموزش و پژوهش دانشکده صدا و سیما ـ قم

لینک اسامی ، تاریخ و زمانبندی جهت مصاحبه