An error occurred while updating the entries. See the inner exception for details. انتظار ریاست سازمان صدا و سیما از دانشکده قم در خصوص فیلمنامه

۱۳۹۹/۰۴/۲۵- ۱۵:۵۸ - مشاهده: ۵۷۲

انتظار ریاست سازمان صدا و سیما از دانشکده قم در خصوص فیلمنامه

رئیس دانشگاه صدا و سیما در جلسه شورای دانشکده دین و رسانه قم خبر داد

انتظار ریاست سازمان صدا و سیما از دانشکده قم در خصوص فیلمنامه

به گزارش روابط عمومی دانشکده دین و رسانه، در جلسه امروز شورای دانشکده دین و رسانه قم که با حضور رئیس دانشگاه صدا و سیما برگزار شد، دکتر اسفندیاری بر لزوم تلاش بیشتر دانشکده در برآورده کردن انتظار ریاست سازمان صدا و سیما از این دانشکده در بحث فیلمنامه، خصوصاً فیلمنامه‌های مبتنی بر داستان‌های قرآنی تأکید کرد.

دکتر اسفندیاری ضمن اشاره به بازنگری انجام گرفته در نظامنامه امتیازبندی فارغ التحصیلان دانشگاه صدا و سیما، از برداشته شدن تفاوتی که سابقاً در حداقل امتیاز لازم برای استخدام فارغ التحصیلان قم و تهران اعمال می‌شد، خبر داد.

وی در ادامه با مهم شمردن تولید دانشجویی، از آمادگی دانشگاه تهران جهت حمایت از طرح های تولیدی دانشجویان دانشکده قم که پرداخت هزینه آنها توسط این دانشکده امکان ندارد، خبر داد و گفت: پیگیر تأمین تجهیزات تولیدی مورد نیاز دانشگاه و نیز دانشکده قم هستیم.

رئیس دانشگاه صدا و سیما همچنین خواستار حضور فعال دانشجویان دانشکده قم خصوصاً دانشجویان رشته ارتباطات در فضای مجازی شد و اظهار داشت: لازم است دوره‌های مهارت افزایی بر اساس دفترچه مشاغل سازمان به صورت جدی تر برگزار شود.

دکتر اسفندیاری برقراری ارتباط با مراکز علمی مرتبط از جمله مدرسه اسلامی هنر و مرکز فرهنگی هنری دفتر تبلیغات اسلامی را امری لازم دانست و گفت: در کنار این ارتباطات، با انتشاراتی‌هایی که در حوزه داستان فعال هستند مثل انتشارات مسجد مقدس جمکران، رایزنی کنید تا آثار دانشجویان و فارغ التحصیلان دانشکده را منتشر کنند.

وی همچنین ضمن اشاره به برگزاری موفقیت آمیز کلاس مجازی دانشکده در دوران کرونا، از دست اندرکاران برگزاری این کلاس ها خصوصاً مدیریت خدمات آموزشی، بخش انفورماتیک دانشکده و امور هماهنگی کلاس ها قدردانی کرد.

گفتنی است در ابتدای این جلسه، دکتر موسوی مهر رئیس دانشکده دین و رسانه گزارشی از فعالیت های واحدهای مختلف دانشکده در طول 9 ماه گذشته ارائه کرد و مسئولان دانشکده نیز مسائل مورد نظر خود را با رئیس دانشگاه در میان گذاشت

روابط عمومی دانشکده دین و رسانه

تصاویر جلسه