An error occurred while updating the entries. See the inner exception for details. برگزاری 450 کلاس مجازی با حضور 89/5 درصد دانشجویان دانشکده دین و رسانه

۱۳۹۹/۰۴/۲۵- ۱۲:۲۰ - مشاهده: ۴۵۰

برگزاری 450 کلاس مجازی با حضور 89/5 درصد دانشجویان دانشکده دین و رسانه

مسئول خدمات آموزشی دانشکده خبر داد

برگزاری 450 کلاس مجازی با حضور 89/5 درصد دانشجویان دانشکده دین و رسانه

به گزارش روابط عمومی دانشکده دین و رسانه، کلاس های نیمسال دوم سال تحصیلی 99-98 دانشکده پس از همه گیری کرونا و تعطیلی دانشگاه‌ها، از هفته دوم اسفند ماه سال 98 تا پایان ترم جاری به صورت مجازی و در بستر Adobe Connect برگزار شد.

به گفته خانم رحیمی مسئول خدمات آموزشی دانشکده، قبل از شروع کلاس های مجازی، گروه‌های مختلف در فضای مجازی با حضور اساتید و دانشجویان به صورت جداگانه تشکیل شد و آموزش ها و راهنمایی‌های لازم جهت عضویت در سامانه آموزش های مجازی دانشگاه صدا و سیما و نحوه شرکت در کلاس، در این گروه‌ها ارائه شد.

وی در ادامه این گفتگو خاطرنشان کرد: از دیگر فعالیت های واحد آموزش دانشکده، تشکیل گروه در فضای مجازی، مختص دانشجویان هر رشته تحصیلی به طور جداگانه و با حضور مسئول آموزش، جهت جوابگویی به سؤالات مربوط به امور آموزشی و نحوه برگزاری کلاس های اصلی و جبرانی و نیز گرفتن بازخورد از دانشجویان بود.

خانم رحیمی در خصوص آمار کلاس های مجازی برگزارشده گفت: از هفته دوم اسفند سال گذشته تا پایان ترم جاری، 89/5 درصد دانشجویان در حال تحصیل دانشکده در کلاس های مجازی با حضور 21 استاد شرکت کردند و مجموع کلاس های مجازی برگزار شده، 450 کلاس بود.

وی همچنین به امتحانات پایان ترم هم اشاره کرد و گفت: امتحانات پایانی نیمسال جاری به صورت حضوری و با رعایت کامل پروتکل های بهداشتی برگزار شد. دانشجویان برای شرکت در امتحان ملزم به استفاده از ماسک و دستکش بودند و از همه آن‌ها قبل از حضور در جلسه امتحان تب سنجی به عمل می آمد.

مسئول خدمات آموزشی دانشکده در پایان از همراهی واحد فنی و انفورماتیک دانشکده قم و دانشگاه صدا و سیما و نیز همکاران معاونت آموزش و پژوهش و مدیریت پشتیبانی و امور اجرایی دانشکده که زحمات زیادی را جهت برگزاری هر چه بهتر کلاس های مجازی متحمل شدند، قدردانی کرد.

(روابط عمومی دانشکده دین و رسانه)