تاریخ خبر:‌سه شنبه ۵ آذر ۱۳۹۸ - بازدید:‌۱۱۷
مدیر حوزه‌های علمیه در دیدار مسئولین دانشکده دین و رسانه بیان کرد: ما دانشکده دین و رسانه را جدای از حوزه علمیه نمی دانیم

...

به گزارش روابط عمومی دانشکده دین و رسانه در دیدار مدیر حوزه‌های علمیه سراسر کشور با مسئولان دانشکده، راه‌های تعامل فیمابین حوزه علمیه و دانشکده دین و رسانه مورد بررسی و تبادل نظر قرار گرفت.

در آغاز این دیدار صمیمانه، دکتر موسوی مهر سرپرست دانشکده دین و رسانه ضمن تشریح آخرین وضعیت دانشکده از حیث تعداد دانشجو و فارغ التحصیل و نیز عرصه‌های فعالیت آنان، از توجه ویژه مدیر حوزه‌های علمیه به دانشکده قدردانی کرد. وی همچنین با اشاره به پیش نویس تفاهم نامه تهیه شده در زمان مدیریت قبلی دانشکده، خواستار به روز رسانی و نهایی شدن این تفاهم نامه فیما بین حوزه علمیه و دانشکده دین و رسانه شد.

در ادامه این جلسه، آیت الله اعرافی ضمن تبریک انتصاب دکتر موسوی مهر به سمت ریاست دانشکده دین و رسانه و آرزوی موفقیت برای ایشان، جایگاه این دانشکده را بسیار مهم توصیف کرده و بر اهمیت ارتباط مداوم از طریق انعقاد تفاهم نامه و نیز تدوین برنامه پنج ساله عملیاتی تأکید کردند.

ایشان همچنین با اشاره به نهایی شدن سند راهبردی بیست ساله حوزه علمیه و طرح ها و کارویژه‌های ذیل این سند، محورهایی را برای تفاهم نامه پیشنهادی حوزه و دانشکده ارائه کردند.

مدیر حوزه‌های علمیه در ادامه خواستار بررسی امکان اجرای بعضی از رشته‌های دارای مجوز حوزه در دانشکده، همکاری دانشکده با مرکز آموزش های کاربردی حوزه در برگزاری دوره‌های مهارتی، ایجاد مرکز هدایت علمی ـ تربیتی حوزوی در دانشکده، راه اندازی دروس خارج فقه رسانه و هنر در دانشکده زیر نظر دفتر فقه معاصر حوزه و بررسی عرصه‌های بکارگیری فارغ التحصیلان دانشکده در مراکز حوزوی شدند.

آیت الله اعرافی در پایان ضمن تأکید بر لزوم حضور قوی تر دانشکده در شورای هنرمندان حوزه علمیه، مجدداً بر حمایت حوزه از دانشجویان و فارغ التحصیلان دانشکده دین و رسانه تأکید کرده و از مسئولان دانشکده خواستند پیشنهاد عملیاتی خود را در خصوص ایجاد شرایط ادامه تحصیل دانشجویان و طلاب خارجی و فارغ التحصیل مراکزی چون جامعه المصطفی (ص) را در دانشکده دین و رسانه آماده کرده و به مدیریت حوزه علمیه ارسال نمایند.

(روابط عمومی دانشکده دین و رسانه)

آخرین اخبار

کارگاه آموزشی مقاله نویسی علمی‌پژوهشی در دانشکده دین و رسانه برگزار شدامکان مشاهده چکیده پایان نامه‌های دانشجویان دانشکده دین و رسانه ـ قم در سامانه سیمرغ صدا و سیماراهیابی مستندهای تولیدی فارغ التحصیلان دانشکده دین و رسانه ـ قم به بخش مسابقه نهایی سیزدهمین جشنواره بین المللی سینما حقیقتبرگزاری مراسم‌ روز دانشجو در دانشکده دین و رسانهبرگزاری کارگاه آموزشی «مقاله نویسی علمی‌پژوهشی»برگزاری مراسم عزاداری به مناسبت رحلت حضرت معصومه (سلام الله علیها) در دانشکده دین و رسانه - قمپذیرش دانشجو در دانشکده صدا و سیما ـ قم از بین داوطلبان طلبه دارای مدرک سطح دو حوزه و سایر داوطلبان دارای مدرک کارشناسی، از طریق آزمون سراسری سال 1399برگزاری دوره رسیدگی به اسناد پزشکی توسط اداره کل آموزش سازمان صدا وسیما ویژه کارشناسان مالی مراکز استانی در دانشکده دین و رسانه - قم"" اطلاعیه مراسم روز دانشجو ""سریال «حکایت های کمال» به نویسندگی سیدحسین امیرجهانی (فارغ التحصیل دانشکده دین و رسانه ـ قم) روی آنتن شبکه دو سیما