تاریخ خبر:‌سه شنبه ۵ آذر ۱۳۹۸ - بازدید:‌۲۷۵
مدیر حوزه‌های علمیه در دیدار مسئولین دانشکده دین و رسانه بیان کرد: ما دانشکده دین و رسانه را جدای از حوزه علمیه نمی دانیم

...

به گزارش روابط عمومی دانشکده دین و رسانه در دیدار مدیر حوزه‌های علمیه سراسر کشور با مسئولان دانشکده، راه‌های تعامل فیمابین حوزه علمیه و دانشکده دین و رسانه مورد بررسی و تبادل نظر قرار گرفت.

در آغاز این دیدار صمیمانه، دکتر موسوی مهر سرپرست دانشکده دین و رسانه ضمن تشریح آخرین وضعیت دانشکده از حیث تعداد دانشجو و فارغ التحصیل و نیز عرصه‌های فعالیت آنان، از توجه ویژه مدیر حوزه‌های علمیه به دانشکده قدردانی کرد. وی همچنین با اشاره به پیش نویس تفاهم نامه تهیه شده در زمان مدیریت قبلی دانشکده، خواستار به روز رسانی و نهایی شدن این تفاهم نامه فیما بین حوزه علمیه و دانشکده دین و رسانه شد.

در ادامه این جلسه، آیت الله اعرافی ضمن تبریک انتصاب دکتر موسوی مهر به سمت ریاست دانشکده دین و رسانه و آرزوی موفقیت برای ایشان، جایگاه این دانشکده را بسیار مهم توصیف کرده و بر اهمیت ارتباط مداوم از طریق انعقاد تفاهم نامه و نیز تدوین برنامه پنج ساله عملیاتی تأکید کردند.

ایشان همچنین با اشاره به نهایی شدن سند راهبردی بیست ساله حوزه علمیه و طرح ها و کارویژه‌های ذیل این سند، محورهایی را برای تفاهم نامه پیشنهادی حوزه و دانشکده ارائه کردند.

مدیر حوزه‌های علمیه در ادامه خواستار بررسی امکان اجرای بعضی از رشته‌های دارای مجوز حوزه در دانشکده، همکاری دانشکده با مرکز آموزش های کاربردی حوزه در برگزاری دوره‌های مهارتی، ایجاد مرکز هدایت علمی ـ تربیتی حوزوی در دانشکده، راه اندازی دروس خارج فقه رسانه و هنر در دانشکده زیر نظر دفتر فقه معاصر حوزه و بررسی عرصه‌های بکارگیری فارغ التحصیلان دانشکده در مراکز حوزوی شدند.

آیت الله اعرافی در پایان ضمن تأکید بر لزوم حضور قوی تر دانشکده در شورای هنرمندان حوزه علمیه، مجدداً بر حمایت حوزه از دانشجویان و فارغ التحصیلان دانشکده دین و رسانه تأکید کرده و از مسئولان دانشکده خواستند پیشنهاد عملیاتی خود را در خصوص ایجاد شرایط ادامه تحصیل دانشجویان و طلاب خارجی و فارغ التحصیل مراکزی چون جامعه المصطفی (ص) را در دانشکده دین و رسانه آماده کرده و به مدیریت حوزه علمیه ارسال نمایند.

(روابط عمومی دانشکده دین و رسانه)

آخرین اخبار

اکران فیلم های منتخب دهمین جشنواره مردمی فیلم عمار در دانشکده دین و رسانه قم30 دی ماه 1398 آخرین مهلت ثبت نام مراسم ازدواج دانشجویی و هدیه سفر مشهد مقدسجلسه دفاعیه دانشجو مرتضی سامانی رشته تولیدسیمادو لوح افتخار و دو تقدیر در دهمین جشنواره عمار، حاصل تلاش فارغ التحصیلان دانشکده دین و رسانهاطلاعیه برگزاری تریبون آزاد دانشجویی در دانشکده دین ورسانه با عنوان « دانشگاه صدا وسیما ، راهی به سوی استخدام یا ...؟ »اطلاعیه لغو نشست «زنگ تجربه 2» به علت تعطیل رسمی مراکز آموزشی شهر قمبرنامه نمایش فیلم های تولیدی فارغ التحصیلان دانشکده دین و رسانه ـ قم در دهمین جشنواره مردمی فیلم عمار در سینما فلسطینمدیرعامل «ایتا» در دانشکده دین و رسانه: ما مخالف بستن تلگرام به این نحو بودیم، چرا که بسترهای جایگزین آن آماده نشده بود.حضور امیرعباس ربیعی (دانشجوی دانشکده دین و رسانه ـ قم) با فیلم سینمایی «لباس شخصی» در بخش نگاه نو سی و هشتمین جشنواره فیلم فجراطلاعیه برگزاری کارگاه آموزشی طرح نویسی برای تلویزیون