تاریخ خبر:‌دوشنبه ۱۳ آبان ۱۳۹۸ - بازدید:‌۱۴۹
برگزاری مراسم بزرگداشت یوم الله 13 آبان در دانشکده دین و رسانه

.

دانشجویان موتور اصلی حرکت انقلاب بوده اند و رسالت آنها رسالت جهانی می باشد

به گزارش روابط عمومی دانشکده دین و رسانه در مراسم بزرگداشت یوم الله 13 آبان که با حضور اساتید، دانشجویان و پژوهشگران در آمفی تئاتر دانشکده برگزار شد، دکتر موسوی مهر سرپرست دانشکده دین و رسانه  با تشکر از حضور دانشجویان و میهمانان در این مراسم، با اشاره به نقش جوان و دانشجو در عرصه‌های مختلف و پیشبرد اهداف انقلاب اسلامی گفت: دانشجویان موتور اصلی حرکت انقلاب بوده اند و امروز ما میراث دار تلاش شهیدان، جانبازان و مبارزان ابتدای انقلاب هستیم. ایشان سپس با اشاره به پیشینه تأسیس دانشکده صدا و سیما، پرورش نیروی مستعد دینی برای نظام را از ثمرات ماندگار دانشکده دانسته و رسالت دانشجویان را یک رسالت جهانی برشمردند.

درادامه این مراسم سرهنگ ساجدی معاون سیاسی سپاه علی بن ابیطالب(ع)، یوم الله سیزده آبان را یک روز سرنوشت ساز خوانده و آن را تجلّی استکبارستیزی  ملت ایران دانستند. وی با اشاره به حضور و نقش  جوان دانشجو در پیشبرد اهداف انقلاب گفت: تبیین عوامل موفقیت نظام اسلامی از وظایف افسران جنگ نرم است.  سپس ایشان تنها عامل موفقیت نظام را نصرت الهی و اعتقاد به این امر برشمردند و افزودند: افسران جنگ نرم باید این عامل را تبلیغ و تبیین کنند.

سرهنگ ساجدی در ادامه با تشریح نتایج اتخاذ راهبرد مقاومت فعال، دگرگونی تصویر ذهنی امریکا از ایران و بی اعتباری دشمن در داخل ایران را از نتایج اتخاذ این راهبرد برشمردند و با بیان اینکه جنگ امروز امریکا با ایران یک جنگ ترکیبی و هیبریدی می باشد، حوزه رسانه و اقتصاد را از نقاط تمرکز دشمن دانستند.

(روابط عمومی دانشکده دین و رسانه)

آخرین اخبار

"" اطلاعیه مراسم روز دانشجو ""سریال «حکایت های کمال» به نویسندگی سیدحسین امیرجهانی (فارغ التحصیل دانشکده دین و رسانه ـ قم) روی آنتن شبکه دو سیماعلی سلطانی (دانشجوی دانشکده دین و رسانه ـ قم) سازنده نماهنگ «پا در کفش خود» امسال با مستند «قندون، جهیزیه» به جشنواره فیلم «عمار» می آید.تمدید مهلت ثبت نام و ارسال آثار به دهمین جشنواره مردمی فیلم عماربرگزاری مسابقات ورزشی به مناسبت هفته بسیج در دانشکده دین و رسانهبازدید نماینده مردم قم و رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی از ساختمان و امکانات آموزشی دانشکده دین و رسانه ـ قمرئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی: روحیه و تفکر بسیجی و مدیریت جهادی، حلاّل همه مشکلات کشور است.اولین کارگاه مهارت افزایی با عنوان "جستجوی تخصصی منابع علمی در محیط وب " در دانشکده دین و رسانهمدیر حوزه‌های علمیه در دیدار مسئولین دانشکده دین و رسانه بیان کرد: ما دانشکده دین و رسانه را جدای از حوزه علمیه نمی دانیمفراخوان سومین جشنواره ترویج علم در پایان نامه‌های دانشجویی