تاریخ خبر:‌سه شنبه ۲۵ تیر ۱۳۹۸ - بازدید:‌۲۳۲۶
برنامه زمان بندی مصاحبه معرفی شدگان چند برابر ظرفیت داوطلبان آزمون اختصاصی کارشناسی ارشد سال 1398

..

برنامه زمان بندی مصاحبه معرفی شدگان چند برابر ظرفیت داوطلبان آزمون اختصاصی (ویژه برادران و خواهران طلبه) کارشناسی ارشد سال 1398 در فایل pdf (فایل اعلام نتایج پیوست گردیده است) زیر قابل مشاهده است:

آخرین اخبار

سریال «حکایت های کمال» به نویسندگی سیدحسین امیرجهانی (فارغ التحصیل دانشکده دین و رسانه ـ قم) روی آنتن شبکه دو سیماعلی سلطانی (دانشجوی دانشکده دین و رسانه ـ قم) سازنده نماهنگ «پا در کفش خود» امسال با مستند «قندون، جهیزیه» به جشنواره فیلم «عمار» می آید.تمدید مهلت ثبت نام و ارسال آثار به دهمین جشنواره مردمی فیلم عماربرگزاری مسابقات ورزشی به مناسبت هفته بسیج در دانشکده دین و رسانهبازدید نماینده مردم قم و رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی از ساختمان و امکانات آموزشی دانشکده دین و رسانه ـ قمرئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی: روحیه و تفکر بسیجی و مدیریت جهادی، حلاّل همه مشکلات کشور است.اولین کارگاه مهارت افزایی با عنوان "جستجوی تخصصی منابع علمی در محیط وب " در دانشکده دین و رسانهمدیر حوزه‌های علمیه در دیدار مسئولین دانشکده دین و رسانه بیان کرد: ما دانشکده دین و رسانه را جدای از حوزه علمیه نمی دانیمفراخوان سومین جشنواره ترویج علم در پایان نامه‌های دانشجوییبرگزاری نمایشگاه عکس دانشجویی با موضوع " پیاده روی اربعین"