سرویس:اطلاعیه ها
تعداد بازدید : 62 - تاریخ خبر : 1397/08/13 - 02:30
برگزاری دومین سوگواره ملی اربعین حسینی ویژه دانشگاهیان سراسر کشور
دومین سوگواره ملی اربعین حسینی با همکاری معاونت فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم و دانشگاه شهید چمران اهواز برگزار می شود
      به منظور حضور بیشتر دانشگاهیان در اعتلای فرهنگ حسینی در کشور، دومین سوگواره ملی اربعین حسینی با همکاری معاونت فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم و دانشگاه شهید چمران اهواز برگزار می‌شود. اشاعه فرهنگ جهاد و شهادت در جامعه دانشگاهی، گسترش فعالیت‌های فرهنگی مرتبط با سیره معصومین به ویژه شهدای والا مقام کربلا و حفظ ارزش‌های نهفته در پیاده روی اربعین از اهداف برگزاری دومین سوگواره ملی اربعین حسینی است. اختتامیه این جشنواره سوگواره ملی اربعین اسفندماه سال جاری در دانشگاه شهید چمران اهواز برگزار خواهد شد و علاقه مندان می‌توانند تا تاریخ ۱۰ دی ماه سال جاری، آثار خود را در قالب پایان نامه، شعر، دل نوشته و فیلم کوتاه به نشانی دبیرخانه واقع در دانشگاه شهید چمران اهواز، معاونت فرهنگی و اجتماعی ارسال کنند. سایت اینترنتی www.arbeen.csu.ac.ir و تلفن ۰۶۱۳۳۳۳۰۰۱۰ الی ۱۹ داخلی ۵۵۱۹ برای ارائه اطلاعات بیشتر در خصوص دومین سوگواره ملی اربعین حسینی در نظر گرفته شده است.