سرویس:اخبار دانشکده دین و رسانه
تعداد بازدید : 131 - تاریخ خبر : 1397/07/18 - 04:11
برگزاری جلسه کارگروه محوری شورای سیاستگذاری تدوین نظریه ارتباط اسلامی
اولین جلسه کارگروه محوری شورای سیاستگذاری تدوین نظریه ارتباطات اسلامی، در دانشکده دین و رسانه-قم برگزار شد
    به گزارش روابط عمومی دانشکده دین و رسانه، در این جلسه که با حضور اساتید دانشکده دین و رسانه و دانشگاه باقرالعلوم(ع) برگزار شد، دکتر پویا رئیس دانشکده دین و رسانه و دبیر شورای سیاستگذاری تدوین نظریه ارتباطات اسلامی، ضمن ارائه گزارشی از دو جلسه گذشتۀ این شورا اعلام کرد: از بین عناوین متعدد پیشنهادی برای کارگروه ها، 4 کارگروه که مورد اشتراک نظر اکثر اعضای شورا بود، با عناوین «مخاطب شناسی»، «محتوا و ساختار پیام»، «سازمان رسانه» و «فضای مجازی» انتخاب شدند. در ادامه این جلسه، اعضای کارگروه به طرح دیدگاه های خود پرداختند و در پایان مقرر شد، در شرایط فعلی، این کارگروه، هم به عنوان «کارگروه محوری» و هم به عنوان «کارگروه تخصصی محتوا و ساختار پیام» فعالیت کرده و از برخی اساتید دانشگاه ها و مراکز علمی دیگر هم جهت شرکت در آن دعوت به عمل آید.