سرویس:اخبار دانشکده دین و رسانه
تعداد بازدید : 144 - تاریخ خبر : 1397/07/11 - 08:58
در آینده، تحلیل گران تحولات دین، وجود دانشکده دین و رسانه-قم را رخدادی بزرگ خواهند دانست
با حضور رئیس دانشگاه صدا و سیما، نشست پرسش و پاسخ با دانشجویان دانشکده دین و رسانه در قم برگزار شد
نشست صمیمی و پرسش و پاسخ با حضور رئیس دانشگاه صدا وسیما، اساتید و دانشجویان دانشکده دین و رسانه برگزار شد رئیس دانشگاه صداوسیما در نشست صمیمانه با دانشجویان جدیدالورود و مدیران و اساتید دانشکده دین و رسانه – قم از اساتیدی که با نهایت دقت و سخت گیری نسبت به بررسی صلاحیت های علمی و عمومی دانشجویان و انتخاب آنها تلاش کردند تقدیر نموده و گفت: در سال جاری به دلیل اهمیت معیارها و شرایط پذیرش دانشگاه صدا وسیمای تهران،  ظرفیت برخی رشته ها مانند تولید و ارتباطات، تکمیل نشد. دکتر اسفندیاری اظهار داشت: در سال جاری با حمایت شبکه های صدا و سیما و برخی مسئولان و نیز به دلیل انعکاس آثار دانشجویان، استقبال بیشتری نسبت به دانشگاه شاهد بودیم و کیفیت ورودی ها از جمله در دانشکده دین و رسانه، بالاتر رفته است. وی پس از شنیدن نقطه نظرات و دیدگاه ها و پیشنهادات دانشجویان، عنوان کرد: حضور در دانشکده قم را مغتنم بدانید و ما نیز انتظار داریم با توجه به تلاش های صورت گرفته در چند سال اخیر، دانشجویان قم با شناخت فرصت ها و شرایط، احساس تبعیض نکنند. رئیس دانشگاه صداوسیما، پس از توصیه به فعال تر شدن دانشجویان قم در دوره های آموزشی و جشنواره ها گفت: در دانشگاه صدا و سیمای تهران کانون های دانشجویی متعدد در حوزه های مختلف و انجمن های علمی، کانون فیلم، بسیج دانشجویی، جامعه رسانه اسلامی و انجمن صنفی تشکیل شده که عاملی مهمی جهت مطالبات دانشجویی در حوزه های علمی، آموزشی و فرهنگی به شمار می روند. وی با اشاره به اینکه تعهد و حیات دانشکده، به سرزندگی و فعالیت پویای دانشجو وابسته است گفت: در تهران برخی دانشجویان با انگیزه، به صورت خودجوش اقدام به برگزاری دوره هایی با بهترین زمان و هزینه کردند که مورد استقبال پرشوری قرار گرفت و این جنس فعالیت ها از دانشکده قم نیز انتظار می رود. وجود انجمن علمی ظرفیت ها را متعالی می کند و امید است شاهد فعالیت بیشتر آن باشیم. دکتر اسفندیاری پس از توصیه به ارتباط و همکاری با نهادها و سازمان های فرهنگی و هنری قم یادآور شد: متأسفانه کارهای گروهی در دانشگاه ها ضعیف است و کارهای فردی نیز ماندگاری ندارد. گروه سازی، نهادسازی و برقراری ارتباط با این مراکز و خرد جمعی در موفقیت اهمیت زیادی دارد. رئیس دانشگاه صداوسیما با بیان اینکه امثال حجت الاسلام محسنی حاصل محفل مطالعه و گفتگوی سینمایی شهید آوینی با طلاب در قم در 25 سال پیش هستند گفت: ما فاقد حلقه های مطالعاتی در حوزه دین و فیلم در قم هستیم. البته اقداماتی در دانشکده انجام شده بود، اما تداوم نیافت. لازم است حلقه های مطالعاتی و فکری و کارهای نظری و عملی در حوزه دین برقرار شود، تا دانشکده با پژوهشگاه ها و مراکز مطالعات رسانه مرتبط شده و اعتبار جهانی یابد. دکتر اسفندیاری خاطرنشان کرد: به برکت انقلاب اسلامی، دین و رسانه جایگاه خود را یافته و ما باید قدرشناس این موقعیت باشیم. در آینده تحلیل گران تحولات دین، وجود این دانشکده -که مرکزی برای آموزش ارتباطات و تولید فیلم به طلاب است – را رخدادی بزرگ خواهند دانست. وی تأکید کرد: توسعه این فعالیت ها، مجاهدت های عظیمی می طلبد و ما هنوز در هنر و رسانه غریب هستیم. در این مسیر به بازسازی و بازنگری و تجدید بنای نظری همزمان با حرکت در مسیر فناوری نیاز داریم. این عضو هیئت علمی دانشگاه با ابراز خرسندی از جذب استعدادهای خوب در دانشکده دین و رسانه و لزوم حفظ انگیزه در طول تحصیل بیان کرد: در دانشگاه صدا و سیمای تهران طرح های دانشجویی در شورای تولید دانشجویی مطرح و تصویب می شود و با تصویب بودجه به فرایند تولید می رسد. وی پس از نوید اینکه دانشجویان آشنا به زبان می توانند در حوزه بین المللی و برون مرزی وارد شوند گفت: در این دانشکده در مورد تجهیزات استودیویی کمبود وجود دارد که برای آن تقاضای بودجه شده است. البته در شرایط فعلی بخشی از دوره ها و کلاس ها را می توان در استودیوهای صداوسیمای مرکز قم برپا کرد. رئیس دانشگاه صدا و سیما با تأکید بر لزوم کسب مهارت های کارآفرینی دانشجویان، در کنار پیگیری استخدام گفت: دانشجو باید در عرصه راه اندازی طرح ها و پروژه ها، راه های کسب و کار را بیاموزد. بسیاری از فعالان هنری توانایی راه اندازی کسب و کار را ندارند، در حالی که زمینه ثروت آفرینی در آن وجود دارد. دکتر اسفندیاری بیان کرد: اگر مهارت ها را فرا بگیریم، در زمینه فیلمنامه نویسی کارهای ارزشمندی می توان انجام داد. برگزاری کارگاه های آزاد با موضوع اقتباس و تولید فیلم دینی، جهت تولید برنامه های مناسبتی، نقش مهمی دارد. تلویزیون در مناسبت های مختلف نیاز به فکر و ایده دارد و نباید برنامه ها محدود به پخش سخنرانی و عزاداری شود. وی در خاتمه خاطر نشان کرد: دیدار با مقام معظم رهبری(مدظله) در حال پیگیری است و ایشان جویای وضعیت دانشگاه صداوسیما هستند. اگر در طول این سال ها دانشگاه به رسالت خود به درستی عمل کرده بود، الان هزاران برنامه ساز انقلابی و مذهبی داشتیم. امروز تولیدات ما در عرصه انقلاب و دفاع مقدس باید صد برابر شود و این مسئولیت مهمی برای دانشجویان دین و رسانه به شمار می رود.