سرویس:اخبار دانشکده دین و رسانه
تعداد بازدید : 110 - تاریخ خبر : 1397/09/03 - 12:54
چند خبر خوش از دانشکده دین و رسانه-قم
رییس دانشکده دین و رسانه از ابزار رضایت هیئت نظارت و ارزیابی آموزش عالی وزارت علوم استان، پس از بازدید از دانشکده خبر داد
    رییس دانشکده دین و رسانه قم از ابراز رضایت هیئت نظارت و ارزیابی آموزش عالی وزارت علوم آن استان پس از بازدید از آن دانشکده، خبر داد. دکتر علیرضا پویا در مصاحبه با خبرنگار دانشگاه صدا و سیما گفت: چندی پیش کمیسیونی وابسته به وزارت علوم تحت عنوان هیئت نظارت و ارزیابی آموزش عالی استان قم از دانشکده دین و رسانه بازدید و عملکردها و برنامه های جاری این دانشکده را مورد بررسی دقیق قرار داد. وی افزود: در این بازدید، اعضای این کمیسیون با رضایتمندی اظهار داشتند که دانشکده دین و رسانه قم نسبت به بازدیدهای قبلی از نظر علمی، اجرایی و مدیریتی بسیار پیشرفت داشته است. همچنین تعامل این دانشکده را با دیگر دانشگاه ها و مراکز علمی و پژوهشی استان را بسیار خوب و سازنده توصیف کردند.    متون مختصر برای برنامه سازی پویا در خبر دیگری گفت: با توجه به نیاز سازمان در برنامه سازی های رادیویی و تلویزیونی، دانشکده دین و رسانه قم اقدام به تهیه متونی چند صفحه ای از پایان نامه های این دانشکده با موضوعات مشترک دین و رسانه به صورت کاربردی کرده است. این جزوات هر کدام می تواند سوژه ای مناسب برای برنامه سازی رسانه ای باشد. رییس دانشکده دین و رسانه قم تصریح کرد: تهیه این گونه جزوات علمی به ظاهر مختصر اما کاربردی مورد رضایت و تحسین دکتر اسفندیاری رییس دانشگاه صدا و سیما قرار گرفته است. وی افزود: این تحقیقات کاربردی به گونه ای است که اگر شبکه های مختلف بخواهند نسبت به موضوعات دین و رسانه، شخصاً تحقیق و پژوهش کنند، صرف بودجه زیادی را طلب کرده و انرژی بسیاری را از آن شبکه ها می گیرد. در صورتی که ما این تحقیقات را رایگان و بدون هیچ چشم داشتی از طریق دانشگاه صدا و سیما برای شبکه های رادیو و تلویزیون ارسال خواهیم کرد.    تازه ها در آستانه 40 سالگی انقلاب دکتر پویا تحقیق ناگفته های انقلاب را خبرخوش دیگری دانست و گفت: در آستانه چهل سالگی انقلاب اسلامی، بخش پژوهش دانشکده دین و رسانه قم به همکاری دیگر گروه های علمی این دانشکده، در حال جمع آوری اطلاعات و اخبار ناگفته و منتشر نشده انقلاب اسلامی است. رییس دانشکده دین و رسانه قم افزود: این اطلاعات و اخبار فراتر از صحبت ها و برنامه هایی است که هرساله در دهه مبارک فجر به طور معمول از رسانه ها پخش می شود. پویا ادامه داد: برای مردم بسیار مفید و جذاب خواهد بود که اطلاعات، اخبار و برنامه های تازه و بدیع از وقایع سال 57 را در چهل سالگی انقلاب اسلامی از طریق رسانه ملی دنبال کنند. وی در پایان گفت: این پژوهش در حال اجرا و جمع آوری اطلاعات است و ان شاالله از سوی ریاست محترم دانشگاه صدا و سیما برای شبکه های مختلف ارسال خواهد شد.