تاریخ خبر:‌یکشنبه ۱۳ آبان ۱۳۹۷ - بازدید:‌۳۹۲
برگزاری دومین سوگواره ملی اربعین حسینی ویژه دانشگاهیان سراسر کشور

دومین سوگواره ملی اربعین حسینی با همکاری معاونت فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم و دانشگاه شهید چمران اهواز برگزار می شود

به منظور حضور بیشتر دانشگاهیان در اعتلای فرهنگ حسینی در کشور، دومین سوگواره ملی اربعین حسینی با همکاری معاونت فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم و دانشگاه شهید چمران اهواز برگزار می‌شود.

اشاعه فرهنگ جهاد و شهادت در جامعه دانشگاهی، گسترش فعالیت‌های فرهنگی مرتبط با سیره معصومین به ویژه شهدای والا مقام کربلا و حفظ ارزش‌های نهفته در پیاده روی اربعین از اهداف برگزاری دومین سوگواره ملی اربعین حسینی است.

اختتامیه این جشنواره سوگواره ملی اربعین اسفندماه سال جاری در دانشگاه شهید چمران اهواز برگزار خواهد شد و علاقه مندان می‌توانند تا تاریخ ۱۰ دی ماه سال جاری، آثار خود را در قالب پایان نامه، شعر، دل نوشته و فیلم کوتاه به نشانی دبیرخانه واقع در دانشگاه شهید چمران اهواز، معاونت فرهنگی و اجتماعی ارسال کنند.

سایت اینترنتی www.arbeen.csu.ac.ir و تلفن ۰۶۱۳۳۳۳۰۰۱۰ الی ۱۹ داخلی ۵۵۱۹ برای ارائه اطلاعات بیشتر در خصوص دومین سوگواره ملی اربعین حسینی در نظر گرفته شده است.

آخرین اخبار

سریال «حکایت های کمال» به نویسندگی سیدحسین امیرجهانی (فارغ التحصیل دانشکده دین و رسانه ـ قم) روی آنتن شبکه دو سیماعلی سلطانی (دانشجوی دانشکده دین و رسانه ـ قم) سازنده نماهنگ «پا در کفش خود» امسال با مستند «قندون، جهیزیه» به جشنواره فیلم «عمار» می آید.تمدید مهلت ثبت نام و ارسال آثار به دهمین جشنواره مردمی فیلم عماربرگزاری مسابقات ورزشی به مناسبت هفته بسیج در دانشکده دین و رسانهبازدید نماینده مردم قم و رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی از ساختمان و امکانات آموزشی دانشکده دین و رسانه ـ قمرئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی: روحیه و تفکر بسیجی و مدیریت جهادی، حلاّل همه مشکلات کشور است.اولین کارگاه مهارت افزایی با عنوان "جستجوی تخصصی منابع علمی در محیط وب " در دانشکده دین و رسانهمدیر حوزه‌های علمیه در دیدار مسئولین دانشکده دین و رسانه بیان کرد: ما دانشکده دین و رسانه را جدای از حوزه علمیه نمی دانیمفراخوان سومین جشنواره ترویج علم در پایان نامه‌های دانشجوییبرگزاری نمایشگاه عکس دانشجویی با موضوع " پیاده روی اربعین"