تعداد بازدید : 154 - تاریخ خبر : یکشنبه 8 مهر 1397 - 10:58
آغاز ثبت نام اخذ مجوز خروج از کشور برای اربعین

ثبت نام الکترونیکی جهت اخذ مجوز دانشجویی خروج از کشور برای زیارت اربعین از 7 مهر 97 آغاز شد

سردار ابراهیم نوروزی در نشست خبری خود در خصوص تمهیدات سازمان وظیفه عمومی برای دانشجویانی که قصد خروج از کشور به‌منظور سفر به کشور عراق و زیارت اربعین را دارند اظهار کرد: سال گذشته برای نخستین بار فرایند اخذ مجوز خروج از کشور برای دانشجویان به‌صورت الکترونیکی اجرایی شد که البته اجرایی شدن آن برای نخستین بار به این شیوه با مشکلاتی همراه بود. ولی امسال با استفاده از تجربیات سال گذشته، این فرایند به‌صورت کامل به‌شکل سامانه‌ای اجرایی می‌شود.

رئیس سازمان وظیفه عمومی نیروی انتظامی ادامه داد: امسال مقرر شده است تمام دانشجویان و متقاضیان اخذ مجوز خروج از کشور، درخواست خود را از طریق سایت epolice.ir ثبت کنند که پس از ثبت درخواست و تکمیل فرم‌ها، این درخواست از طریق ارتباط سامانه‌های موجود بین دانشگاه‌ها و سازمان وظیفه عمومی، به‌اطلاع دانشگاه‌های متقاضیان رسیده و به آن‌ها ارجاع می‌شود و پس از تأیید دانشگاه متقاضیان، دانشجویان وارد فرایند پرداخت ضمانت می‌شوند.

وی اضافه کرد: برای واگذاری ضمانت دو راه پیشِ‌پای متقاضیان وجود دارد؛ اول پرداخت الکترونیکی سه‌میلیون تومان به‌عنوان ضمانت خروج از کشور و دوم اخذ ضمانت از ستاد اربعین دانشجویی یا دفتر نهاد نمایندگی رهبری در دانشگاه‌ها. بر این اساس نیز مقرر شده دفاتر نهاد نمایندگی رهبری یا ستاد اربعین برای متقاضیانی که قصد استفاده از این روش ضمانت را دارند، یک کد یونیک درنظر گرفته و به‌صورت الکترونیکی به متقاضیان اختصاص یابد.

نوروزی با بیان اینکه با تکمیل این فرایند، مجوز خروج از کشور دانشجویان متقاضی به‌صورت الکترونیکی به پلیس اطلاعات و امنیت و گذرنامه اعلام می‌شود گفت: با توجه به اینکه پس از بازگشت از سفر اربعین طی 24 ساعت پول ضمانت دانشجویی به‌صورت الکترونیکی به حساب این افراد عودت داده می‌شود، لذا لازم است تا این افراد در حین تکمیل فرایند حتماً شماره حساب بانک قوامین را داشته و در فرم‌های ثبت‌نام درج کنند.

رئیس سازمان وظیفه عمومی ناجا خاطرنشان کرد: سامانه مذکور از روز شنبه 7 مهر ماه فعال بوده و دانشجویان متقاضی اخذ مجوز خروج از کشور می‌توانند با مراجعه به این سایت، درخواست خود را ثبت کنند.

وی از متقاضیان خواست تا ثبت‌نام در این سایت را به روزهای پایانی موکول نکنند.

لینک ثبت نام در درگاه خدمات الکترونیک انتظامی (پلیس + 10)