تاریخ خبر:‌شنبه ۱۴ دی ۱۳۹۸ - بازدید:‌۱۴۱
حضور امیرعباس ربیعی (دانشجوی دانشکده دین و رسانه ـ قم) با فیلم سینمایی «لباس شخصی» در بخش نگاه نو سی و هشتمین جشنواره فیلم فجر

...

سازمان اوج امسال قرار است با حمایت از چند فیلمساز اولی پا به بخش نگاه نو سی و هشتمین جشنواره فجر بگذارد که از این میان میتوان به فیلم «لباس شخصی» به کارگردانی امیرعباس ربیعی اشاره کرد.

امیرعباس ربیعی که سابقه کارگردانی چند فیلم کوتاه را در کارنامه خود دارد، در دو سال گذشته با درخشش اثر «بعد از ظهر» در جشنواره مردمی عمار توانست نظر‌ها را به خود جلب کند و اکنون فیلم بلند «لباس شخصی» را با حمایت سازمان اوج برای جشنواره فیلم فجر آماده می‌کند. پیش بینی می‌شود این فیلم سینمایی یکی از آثار پر سر و صدای جشنواره فیلم فجر امسال خواهد بود.

در خلاصه داستان لباس شخصی آمده است: بهترین حربه برای ضربه، دوستی است. چون پیچیدگی در سادگی اوست و به لباس شخصی‌ها بیشتر شک کن!

عوامل این فیلم سینمایی عبارتند از: نویسنده و کارگردان: امیرعباس ربیعی، تهیه‌کننده: حبیب والی نژاد، بازیگران: مهدی نصرتی، توماج دانش بهزادی، مجید پتکی، میلاد افواج، عماد درویشی، نجلا نظریان، مهیار شاپوری، احمد لشینی، کیوان محمود نژاد، شهاب بهرامی، روزبه رئوفی، علی فرهاد زاده و ماه‌منیر بیطاری. مدیر فیلمبرداری: هاشم مرادی، مدیر صدابرداری: امیر عاشق حسینی، مدیر برنامه‌ریزی: بهمن حسینی، تدوین: مهدی سعدی، مدیر تولید: منصور غضنفری، دستیار کارگردان: مهدی سلیمانی، منشی صحنه: سارا عبداللهی، طراح صحنه و لباس: محمدرضا شجاعی، طراح چهره‌پردازی: محسن دارسنج، جلوه‌های ویژه بصری: جواد مطوری، جلوه‌های ویژه میدانی: ایمان کرمیان، عکاس: معین باقری، بدلکار: کیوان رضایی دستیار تولید: افشین رئوفی، مدیر تدارکات: بهرام دانایی، مشاور رسانه‌ای: مصطفی بیات.

(روابط عمومی دانشکده دین و رسانه)