تاریخ خبر:‌دوشنبه ۹ دی ۱۳۹۸ - بازدید:‌۱۲۱
نشست تخصصی «تولید در تلویزیون تعاملی» در دانشکده دین و رسانه برگزار شد.

...

نشست تخصصی تولید در تلویزیون تعاملی در تاریخ 3/10/1398 در دانشکده دین و رسانه با حضور سرکار خانم دکتر الهه شاکری داریانی (سرپرست تلویزیون اینترنتی یورو مدیوم معاونت برون ‌مرزی) برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشکده خانم دکتر الهه شاکری در این نشست در خصوص ابعاد مختلف تلویزیون تعاملی و گونه ‌شناسی رسانه­های مجازی و ایدئولوژی حاکم بر این بستر مطالبی ارائه نمود.

وی در ادامه توضیح داد: سیستم‌های OTT و IPTV، سیستم­هایی هستند که در آن ویدئوها از طریق اینترنت منتقل می­شوند.

دکتر شاکری سپس تفاوت این دو سیستم را اینگونه بیان کرد: در سیستم OTT تعامل باز است و شبکه ­های اجتماعی، شبکه ­های پیام رسان مجازی، اپلیکیشن‌ها، وب سایت­ ها و بازی­های ویدئویی را نیز شامل می­شود، اما سیستم IPTV تعامل‌اش بسته است و مخاطب با تلویزیون و محتوای آن تعامل دارد. مخاطب در تلویزیون تعاملی، خودش انتخاب می­کند که تلویزیون چه تصویر و فیلمی‌برای او نمایش دهد.

وی همچنین ضمن تقسیم ساختار رسانه به انعطاف­پذیر و غیر انعطاف­پذیر، گفت: با توجه به ماهیت تلویزیون تعاملی، این حوزه در بخش انعطاف­پذیر قرار می­گیرد و آنچه که غیرمنعطف باقی می­ماند، ایدئولوژی رسانه است که نهاد­ها و محتوای رسانه را شکل می­دهد.

در پایان نشست، به سؤالات حاضرین پاسخ داده شد.

(روابط عمومی دانشکده دین و رسانه)