تاریخ خبر:‌یکشنبه ۱ دی ۱۳۹۸ - بازدید:‌۳۹۰
فراخوان طراحی لوگوی صندوق حمایت از پژوهشگران و فناوران کشور (بنیاد ملی علمی ایران INSF)

...

صندوق حمایت از پژوهشگران و فناوران کشور (بنیاد ملی علمی ایران INSF)، در نظر دارد نسبت به تغییر هویت بصری و لوگوی خود اقدام نماید. لذا از طراحان خوش ذوق، مبتکر و خلاق دعوت به عمل می آید تا ضمن مطالعه موارد و پیوند های ذیل در مسابقه طراحی لوگو شرکت نمایند.
مقررات شرکت در فراخوان:
  • تکمیل فرم شرکت در فراخوان
  • لوگو می‌بایست دارای مشخصه‌های بصری مستقل باشد و مشابه سایر نشانه‌ها و نمادهای ثبت شده ایرانی و خارجی نباشد.
  • آثار ارسالی در صورت کپی بودن از مسابقه حذف خواهد شد.
  • هر فرد و یا شرکت می تواند تا سه اثر ارسال نماید.
  • حق استفاده مادی و معنوی از اثر برگزیده متعلق به برگزار کننده فراخوان می‌باشد.

ویژگی‌های مورد نظر آثار:

لوگو باید در عین سادگی و گویایی از وجوه فنی و هنری زیابیی شناختی بهره مند بوده و  مبین فعالیتهای صندوق باشد

فایل ها می‌بایست در قالب TIF  و PSD  با وضوح 300 DPI و با مد رنگی CMYK  تهیه شوند.

لوگو در حالت سیاه و سفید نیز کارایی داشته باشد.

طرح می تواند به صورت نوشتاری، تصویری و یا ترکیبی باشد.

لوگو می‌بایست قابلیت استفاده در مجامع و ارتباطات بین المللی را داشته باشد.

در یک صفحه A4  توضیحات و تشریح لوگو طراحی شده و اجزاء در نظر گرفته شده برای هویت بصری ذکر گردد.

امکان استفاده از لوگو و هویت بصری در سربرگ، پرچم، بنر، نمادهای تبلیغاتی و ... وجود داشته باشد.

تقویم فراخوان:

• شروع فراخوان:شهریور ماه 1398
  • مهلت ارائه آثار: 30 دی ماه سال 1398
  • تاریخ اعلام نتایج: بهمن ماه 1398
  • تاریخ و مراسم رونمایی از اثر برگزیده متعاقباً اعلام خواهد شد.

تنها آثاری که از طریق ایمیل logo@insf.org ارسال می‌شود در مسابقه شرکت داده خواهد شد.