تاریخ خبر:‌دوشنبه ۱۱ آذر ۱۳۹۸ - بازدید:‌۹۹

...

به گزارش روابط عمومی دانشکده دین و رسانه، سیدحسین امیرجهانی (فارغ التحصیل دانشکده دین و رسانه) یکی از نویسندگان سریال تلویزیونی «حکایت های کمال» است که این روزها از شبکه دو سیما در حال پخش می‌باشد. این سریال به کارگردانی قدرت الله صلح میرزایی و تهیه کنندگی محسن شایانفر از ۱۱ آبان ماه جاری هر شب ساعت ۲۱:۳5 روی آنتن شبکه دوم سیما می رود.

سریال «حکایت های کمال» در ۳۱ قسمت توسط سیما فیلم تهیه می‌شود. فاز نخست این سریال برای ۳۱ قسمت نگارش و قسمت های دیگر برای فاز دوم در نظرگرفته شده است.

محمود پاک نیت، شهره لرستانی، حمید ابراهیمی، محمدرضا شیرخانلو، سولماز غنی، علی مسلمی، شهرام عبدلی، بیژن بنفشه خواه، یوسف صیادی، امیر نوری، فلورنظری، بیتا خردمند، سیروس میمنت، مهرداد ضیایی، مختار سائقی، اکبرسنگی، آرش نوذری، داریوش سلیمی، سعید پیردوست، عباس محبوب، بهشاد مختاری، حسین چنگی، فریده دریامج، تقی زنجانی، حمید صفایی و شهربانو موسوی، به همراه هنرمندان خردسال امیرحسین کافتری، همراز اکبری و محمدحسین بلوکات و جمعی از بازیگران سینما و تئاتر در این سریال بازی دارند.

این سریال روایتی از دهه ۴۰ است و اقتباسی از رمانی به همین نام نوشته محمد میرکیانی محسوب می‌شود که قهرمان داستان یک نوجوان به نام کمال است.

گفتنی است سیدحسین امیرجهانی پیش از این نیز به عنوان یکی از نویسندگان سریال پرمخاطب «پدر»، با حامد عنقا همکاری داشته است.

زمان پخش سریال حکایت های کمال:

شنبه تا چهارشنبه ساعت ۲۱:۳۵ تکرار : روز بعد ساعت‌های 1:30 بامداد، ۱۲:۱۵ ظهر و ۱۶:۱۵ عصر، خلاصه هفتگی پنجشنبه‌ها ساعت ۲۱:۳۵

(روابط عمومی دانشکده دین و رسانه)

آخرین اخبار

کارگاه آموزشی مقاله نویسی علمی‌پژوهشی در دانشکده دین و رسانه برگزار شدامکان مشاهده چکیده پایان نامه‌های دانشجویان دانشکده دین و رسانه ـ قم در سامانه سیمرغ صدا و سیماراهیابی مستندهای تولیدی فارغ التحصیلان دانشکده دین و رسانه ـ قم به بخش مسابقه نهایی سیزدهمین جشنواره بین المللی سینما حقیقتبرگزاری مراسم‌ روز دانشجو در دانشکده دین و رسانهبرگزاری کارگاه آموزشی «مقاله نویسی علمی‌پژوهشی»برگزاری مراسم عزاداری به مناسبت رحلت حضرت معصومه (سلام الله علیها) در دانشکده دین و رسانه - قمپذیرش دانشجو در دانشکده صدا و سیما ـ قم از بین داوطلبان طلبه دارای مدرک سطح دو حوزه و سایر داوطلبان دارای مدرک کارشناسی، از طریق آزمون سراسری سال 1399برگزاری دوره رسیدگی به اسناد پزشکی توسط اداره کل آموزش سازمان صدا وسیما ویژه کارشناسان مالی مراکز استانی در دانشکده دین و رسانه - قم"" اطلاعیه مراسم روز دانشجو ""سریال «حکایت های کمال» به نویسندگی سیدحسین امیرجهانی (فارغ التحصیل دانشکده دین و رسانه ـ قم) روی آنتن شبکه دو سیما