تاریخ خبر:‌سه شنبه ۲۱ آبان ۱۳۹۸ - بازدید:‌۲۰۳
برگزاری کارگاه‌های آموزشی ( جستجوی منابع علمی در محیط وب) و (مقاله نویسی علمی‌پژوهشی)

...

دانشکده دین و رسانه برگزار می‌کند:

کارگاه‌های آموزشی:

1. جستجوی تخصصی منابع علمی در محیط وب

سه شنبه،  پنج آذر ماه 98 ، ساعت 8 تا 12

2. مقاله‌نویسی علمی‌پژوهشی

سه شنبه، نوزده آذر ماه 98 ، ساعت 8 تا  12

مدرس:  دکتر عیسی زارعی

شرکت برای کلیه دانشجویان دانشکده دین و رسانه آزاد است.

زمان ثبت نام از تاریخ 98/8/20  تا 98/8/30  واحد آموزش (آقای رجایی فر)

برای شرکت کنندگان گواهینامه شرکت در کارگاه صادر می‌شود.

مکان: بلوار امین، دانشکده صدا و سیما قم (دین و رسانه)

آخرین اخبار

30 دی ماه 1398 آخرین مهلت ثبت نام مراسم ازدواج دانشجویی و هدیه سفر مشهد مقدسجلسه دفاعیه دانشجو مرتضی سامانی رشته تولیدسیمادو لوح افتخار و دو تقدیر در دهمین جشنواره عمار، حاصل تلاش فارغ التحصیلان دانشکده دین و رسانهاطلاعیه برگزاری تریبون آزاد دانشجویی در دانشکده دین ورسانه با عنوان « دانشگاه صدا وسیما ، راهی به سوی استخدام یا ...؟ »اطلاعیه لغو نشست «زنگ تجربه 2» به علت تعطیل رسمی مراکز آموزشی شهر قمبرنامه نمایش فیلم های تولیدی فارغ التحصیلان دانشکده دین و رسانه ـ قم در دهمین جشنواره مردمی فیلم عمار در سینما فلسطینمدیرعامل «ایتا» در دانشکده دین و رسانه: ما مخالف بستن تلگرام به این نحو بودیم، چرا که بسترهای جایگزین آن آماده نشده بود.حضور امیرعباس ربیعی (دانشجوی دانشکده دین و رسانه ـ قم) با فیلم سینمایی «لباس شخصی» در بخش نگاه نو سی و هشتمین جشنواره فیلم فجراطلاعیه برگزاری کارگاه آموزشی طرح نویسی برای تلویزیوننشست تخصصی «تولید در تلویزیون تعاملی» در دانشکده دین و رسانه برگزار شد.