تاریخ خبر:‌دوشنبه ۱۳ آبان ۱۳۹۸ - بازدید:‌۱۷۰
برگزاری مراسم بزرگداشت یوم الله 13 آبان در دانشکده دین و رسانه

.

دانشجویان موتور اصلی حرکت انقلاب بوده اند و رسالت آنها رسالت جهانی می باشد

به گزارش روابط عمومی دانشکده دین و رسانه در مراسم بزرگداشت یوم الله 13 آبان که با حضور اساتید، دانشجویان و پژوهشگران در آمفی تئاتر دانشکده برگزار شد، دکتر موسوی مهر سرپرست دانشکده دین و رسانه  با تشکر از حضور دانشجویان و میهمانان در این مراسم، با اشاره به نقش جوان و دانشجو در عرصه‌های مختلف و پیشبرد اهداف انقلاب اسلامی گفت: دانشجویان موتور اصلی حرکت انقلاب بوده اند و امروز ما میراث دار تلاش شهیدان، جانبازان و مبارزان ابتدای انقلاب هستیم. ایشان سپس با اشاره به پیشینه تأسیس دانشکده صدا و سیما، پرورش نیروی مستعد دینی برای نظام را از ثمرات ماندگار دانشکده دانسته و رسالت دانشجویان را یک رسالت جهانی برشمردند.

درادامه این مراسم سرهنگ ساجدی معاون سیاسی سپاه علی بن ابیطالب(ع)، یوم الله سیزده آبان را یک روز سرنوشت ساز خوانده و آن را تجلّی استکبارستیزی  ملت ایران دانستند. وی با اشاره به حضور و نقش  جوان دانشجو در پیشبرد اهداف انقلاب گفت: تبیین عوامل موفقیت نظام اسلامی از وظایف افسران جنگ نرم است.  سپس ایشان تنها عامل موفقیت نظام را نصرت الهی و اعتقاد به این امر برشمردند و افزودند: افسران جنگ نرم باید این عامل را تبلیغ و تبیین کنند.

سرهنگ ساجدی در ادامه با تشریح نتایج اتخاذ راهبرد مقاومت فعال، دگرگونی تصویر ذهنی امریکا از ایران و بی اعتباری دشمن در داخل ایران را از نتایج اتخاذ این راهبرد برشمردند و با بیان اینکه جنگ امروز امریکا با ایران یک جنگ ترکیبی و هیبریدی می باشد، حوزه رسانه و اقتصاد را از نقاط تمرکز دشمن دانستند.

(روابط عمومی دانشکده دین و رسانه)

آخرین اخبار

کارگاه آموزشی مقاله نویسی علمی‌پژوهشی در دانشکده دین و رسانه برگزار شدامکان مشاهده چکیده پایان نامه‌های دانشجویان دانشکده دین و رسانه ـ قم در سامانه سیمرغ صدا و سیماراهیابی مستندهای تولیدی فارغ التحصیلان دانشکده دین و رسانه ـ قم به بخش مسابقه نهایی سیزدهمین جشنواره بین المللی سینما حقیقتبرگزاری مراسم‌ روز دانشجو در دانشکده دین و رسانهبرگزاری کارگاه آموزشی «مقاله نویسی علمی‌پژوهشی»برگزاری مراسم عزاداری به مناسبت رحلت حضرت معصومه (سلام الله علیها) در دانشکده دین و رسانه - قمپذیرش دانشجو در دانشکده صدا و سیما ـ قم از بین داوطلبان طلبه دارای مدرک سطح دو حوزه و سایر داوطلبان دارای مدرک کارشناسی، از طریق آزمون سراسری سال 1399برگزاری دوره رسیدگی به اسناد پزشکی توسط اداره کل آموزش سازمان صدا وسیما ویژه کارشناسان مالی مراکز استانی در دانشکده دین و رسانه - قم"" اطلاعیه مراسم روز دانشجو ""سریال «حکایت های کمال» به نویسندگی سیدحسین امیرجهانی (فارغ التحصیل دانشکده دین و رسانه ـ قم) روی آنتن شبکه دو سیما