تاریخ خبر:‌پنج شنبه ۶ تیر ۱۳۹۸ - بازدید:‌۱۲۶۰
برگزاری بیست و یکمین آزمون اختصاصی کارشناسی ارشد دانشکده صدا و سیما - قم

آزمون ورودی اختصاصی سال 1398 دانشکده دین و رسانه - قم صبح امروز برگزار شد

آزمون ورودی اختصاصی کارشناسی ارشد سال 1398 دانشکده صدا و سیما ـ قم با مجوز رسمی وزارت علوم و نظارت سازمان سنجش آموزش کشور، ساعت 9 صبح امروز پنجشنبه 6 تیرماه در محل دانشکده برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشکده دین و رسانه، در این آزمون برادران و خواهران طلبه فارغ التحصیل سطح دو حوزه های علمیه از سراسر کشور، به رقابت پرداختند.

در جریان برگزاری این آزمون، دکتر علیرضا پویا رئیس دانشکده دین و رسانه با اشاره به افزایش بیش از دو برابری شرکت کنندگان در آزمون امسال نسبت به سال گذشته، اظهار داشت: امسال حدود 200 نفر خانم و آقا در در سه رشته ارتباطات، ادبیات نمایشی و تولید سیما در آزمون اختصاصی دانشکده شرکت کرده اند.

وی ادامه داد: نتایج اولیه آزمون و زمانبندی مصاحبه حضوری قبول شدگان این مرحله، هفته آخر تیرماه در سایت دانشکده اعلام خواهد شد. از میان مصاحبه شوندگان نیز در نهایت 50 نفر متشکل از ده نفر خانم و ده نفر آقا در رشته ارتباطات، ده نفر خانم و ده نفر آقا در رشته ادبیات نمایشی و ده نفر آقا در رشته تولید سیما پذیرفته شده و از مهرماه سال جاری در دانشکده دین و رسانه مشغول به تحصیل خواهند شد.

دکتر پویا در پایان گفت: علاوه بر طلاب، علاقمندان غیرطلبه هم که دارای مدرک کارشناسی از دانشگاه ها هستند، می توانند از طریق آزمون سراسری سازمان سنجش آموزش کشور وارد دانشکده شده و در دوره شبانه به تحصیل مشغول شوند.

ضمنا اسامی پذیرفته شدگان نهایی این آزمون نیمه اول شهریور ماه از طریق سایت دانشکده به آدرس www.qomirib.ac.ir اعلام خواهد شد.

(روابط عمومی دانشکده دین و رسانه ـ قم)

آخرین اخبار

برگزاری کارگاه آموزشی « چگونه فیلم سفارشی بسازیم؟ » همراه با اکران آثار استاد سید مهدی میر غیاثیاکران فیلم های منتخب دهمین جشنواره مردمی فیلم عمار در دانشکده دین و رسانه قم30 دی ماه 1398 آخرین مهلت ثبت نام مراسم ازدواج دانشجویی و هدیه سفر مشهد مقدسجلسه دفاعیه دانشجو مرتضی سامانی رشته تولیدسیمادو لوح افتخار و دو تقدیر در دهمین جشنواره عمار، حاصل تلاش فارغ التحصیلان دانشکده دین و رسانهاطلاعیه برگزاری تریبون آزاد دانشجویی در دانشکده دین ورسانه با عنوان « دانشگاه صدا وسیما ، راهی به سوی استخدام یا ...؟ »اطلاعیه لغو نشست «زنگ تجربه 2» به علت تعطیل رسمی مراکز آموزشی شهر قمبرنامه نمایش فیلم های تولیدی فارغ التحصیلان دانشکده دین و رسانه ـ قم در دهمین جشنواره مردمی فیلم عمار در سینما فلسطینمدیرعامل «ایتا» در دانشکده دین و رسانه: ما مخالف بستن تلگرام به این نحو بودیم، چرا که بسترهای جایگزین آن آماده نشده بود.حضور امیرعباس ربیعی (دانشجوی دانشکده دین و رسانه ـ قم) با فیلم سینمایی «لباس شخصی» در بخش نگاه نو سی و هشتمین جشنواره فیلم فجر