تاریخ خبر:‌یکشنبه ۲۶ خرداد ۱۳۹۸ - بازدید:‌۲۳۰
یک روز فرصت به پایان مهلت ثبت نام عتبات دانشگاهیان

27 خردادماه 98 آخرین مهلت ثبت نام بیست و یکمین دوره عتبات دانشگاهیان

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی لبیک، ثبت نام بیست و یکمین دوره عتبات ویژه دانشگاهیان سراسر کشور از 18 خرداد در سایت لبیک به نشانی www.labbayk.ir آغاز شده و تا 27 خردادماه ادامه خواهد داشت.

بر اساس این گزارش، این ثبت نام شامل دانشگاه‌های تحت پوشش وزارت علوم، وزارت بهداشت، دانشگاه آزاد اسلامی، پیام نور، غیرانتفاعی، دانشگاه‌های علمی – کاربردی، دانشگاه‌های نظامی و ... در سراسر کشور می‌شود.

گفتنی است اساتید دانشگاه‌ها، دختران مجرد، پسران دانشجو، متأهلین و کارمندان دانشگاه‌ها می توانند در عتبات دانشگاهیان ثبت نام کنند.

لازم به ذکر است متقاضیان تا 27 خردادماه یعنی 1 روز دیگر برای ثبت نام در بیست و یکمین دوره عتبات دانشگاهیان فرصت دارند. علاقمندان در فرصت باقیمانده برای ثبت نام اقدام و نام نویسی را به لحظات آخر موکول ننمایند.

ضمناً امکان دریافت وام عتبات دانشجویی از صندوق رفاه دانشجویی وزارت علوم نیز وجود دارد. دانشجویان متقاضی می توانند جهت اطلاع از جزئیات وام عتبات دانشجویی به سامانه صندوق رفاه دانشجویی به آدرس www.swf.ir مراجعه نمایند.