تاریخ خبر:‌دوشنبه ۲۳ اردیبهشت ۱۳۹۸ - بازدید:‌۵۳۱
برگزاری نشست هم اندیشی اساتید دانشکده دین و رسانه قم

با حضور اعضای هیئت علمی و اساتید دانشکده دین و رسانه برگزار شد

به گزارش روابط عمومی دانشکده دین و رسانه، نشست هم اندیشی اساتید دانشکده دین و رسانه با حضور اعضای هیئت علمی و اساتید این دانشکده برگزار شد. در ابتدای این نشست دکتر علیرضا پویا رئیس دانشکده دین و رسانه با اشاره به منحصر بودن دانشکده در حوزه دین و رسانه، گزارشی درباره وضعیت دانشکده و فعالیت های انجام گرفته در سال اخیر ارائه کرد.

در ادامه این نشست، اعضای هیئت علمی و اساتید مدعو دانشکده به اظهار نظر پرداخته و پیشنهاداتی در راستای ارتقای دانشکده مطرح کردند. از جمله محورهای اصلی این پیشنهادات، گرفتن دانشجو از مقطع فوق دیپلم (سطح دو حوزه علمیه)، تقویت مهارت آموزی دانشجویان در کنار آموزش، گذراندن دوره کارورزی در حین تحصیل، تجدیدنظر در شرح دروس، راه اندازی و تجهیز استودیوی دانشکده، انتشار چکیده پایان نامه‌های منتخب دانشکده، ارائه پایان­نامه­های منتخب به همراه پیوست برنامه­ای به سازمان صداوسیما، آموزش تولید در استودیوی مجازی، ارسال تولیدات دانشجویی جهت پخش از شبکه‌های سراسری و استانی، ارتقای بخش تولید دانشکده از لحاظ ساختاری بود.

آخرین اخبار

30 دی ماه 1398 آخرین مهلت ثبت نام مراسم ازدواج دانشجویی و هدیه سفر مشهد مقدسجلسه دفاعیه دانشجو مرتضی سامانی رشته تولیدسیمادو لوح افتخار و دو تقدیر در دهمین جشنواره عمار، حاصل تلاش فارغ التحصیلان دانشکده دین و رسانهاطلاعیه برگزاری تریبون آزاد دانشجویی در دانشکده دین ورسانه با عنوان « دانشگاه صدا وسیما ، راهی به سوی استخدام یا ...؟ »اطلاعیه لغو نشست «زنگ تجربه 2» به علت تعطیل رسمی مراکز آموزشی شهر قمبرنامه نمایش فیلم های تولیدی فارغ التحصیلان دانشکده دین و رسانه ـ قم در دهمین جشنواره مردمی فیلم عمار در سینما فلسطینمدیرعامل «ایتا» در دانشکده دین و رسانه: ما مخالف بستن تلگرام به این نحو بودیم، چرا که بسترهای جایگزین آن آماده نشده بود.حضور امیرعباس ربیعی (دانشجوی دانشکده دین و رسانه ـ قم) با فیلم سینمایی «لباس شخصی» در بخش نگاه نو سی و هشتمین جشنواره فیلم فجراطلاعیه برگزاری کارگاه آموزشی طرح نویسی برای تلویزیوننشست تخصصی «تولید در تلویزیون تعاملی» در دانشکده دین و رسانه برگزار شد.