تاریخ خبر:‌یکشنبه ۸ اردیبهشت ۱۳۹۸ - بازدید:‌۲۲۷۰
جزئیات پذیرش دانشکده صدا و سیما - قم در سال 1398 از طریق آزمون اختصاصی

در نشست خبری توسط رئیس دانشکده دین و رسانه تشریح شد

رئیس دانشکده صداوسیما ـ قم تشریح کرد؛

جزئیات پذیرش دانشکده صداوسیما ـ قم از بین طلاب / آزمون 6 تیرماه برگزار می‌شود.

دانشکده صداوسیما ـ قم از طریق آزمون اختصاصی از میان برادران و خواهران طلبه دارای مدرک سطح دو حوزه علمیه دانشجو می‌پذیرد.

به گزارش روابط عمومی دانشکده دین و رسانه، علیرضا پویا در نشست خبری آزمون اختصاصی کارشناسی ارشد دانشکده صداوسیما ـ قم که در این دانشکده برگزار شد، ضمن معرفی دانشکده دین و رسانه گفت: این دانشکده پس از گذشت بیست سال از تأسیس، دارای جایگاه ویژه ای بوده و مورد توجه مسؤولان سازمان صداوسیما قرار گرفته است.

رئیس دانشکده دین و رسانه ادامه داد: این دانشکده زیر مجموعه دانشگاه صدا و سیما فعالیت می‌کند؛ در نتیجه برخی از دانش آموختگان این دانشکده پس از پایان تحصیل، در سازمان صداوسیما مشغول به کار می‌شوند و در زمان آموزش نیز از امکانات سازمان استفاده می‌کنند.

وی با بیان این که دین و رسانه یکی از مباحث بین رشته ای مهم در دنیا است، اظهار کرد: مقوله دین و مذهب همیشه مورد توجه صاحب نظران و حکومت ها بوده است که در انقلاب اسلامی نیز با ایجاد تحول در مقوله دین، رسانه از بخش های مهم ارتباط با دین به شمار می رود.

دکتر پویا اضافه کرد: بحث دین و رسانه در ایران بیشتر اهمیت دارد؛ زیرا حکومت باید در راستای اهداف اسلام حرکت کند که هم در قانون اساسی بر این نکته تصریح شده و هم در سخنان امام خمینی(ره) و رهبر معظم انقلاب بر آن تأکید شده است و دانشکده دین و رسانه نیز در این راستا به تربیت نیروی انسانی مورد نظر می‌پردازد.

وی با بیان این که تحصیل طلاب در دانشکده دین و رسانه، این دانشکده را منحصر به فرد کرده است، تصریح کرد: در سراسر کشور چنین دانشگاهی که به صورت مستقیم زیر نظر صداوسیما فعالیت کند و دانش آموختگان آن نیز از طلاب حوزه علمیه باشند، یافت نمی‌شود.

رئیس دانشکده دین و رسانه با بیان این که این دانشکده بسیاری از نیازهای صداوسیما را پاسخ می دهد، بیان داشت: این دانشکده هم از نظر علمی و هم از نظر نیروی انسانی، نیازهای صداوسیما را پاسخ می دهد و این امر موجب شده اهمیت این دانشکده بیشتر شود.

وی با اشاره به پذیرش دانشجو در سال تحصیلی 99-98 گفت: دانشکده دین و رسانه با مجوز رسمی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری فعالیت و دانشجو جذب می‌کند و رشته‌های فعال این دانشکده شامل علوم ارتباطات اجتماعی، تولید سیما و ادبیات نمایشی است و رشته فلسفه رسانه نیز تصویب شده که به زودی دراین دانشکده آغاز به کار خواهد کرد.

رئیس دانشکده صداوسیما با اشاره به شرایط نام نویسی درآزمون اختصاصی دانشکده دین و رسانه گفت: شرایط اختصاصی این دانشکده عبارت است از دریافت مدرک سطح دو حوزه علمیه تا شهریور ماه سال جاری، عدم تعهد به خدمت در سازمان یا ارگان‌های دیگر و تعهد به فعالیت دو برابر زمان تحصیل در سازمان صدا و سیما است.

وی ادامه داد: علاقمندان می توانند جهت نام نویسی در آزمون اختصاصی سال 1398 دانشکده، تا 20 اردیبهشت ماه به سامانه گلستان به آدرس http://golestan.iribu.ac.ir  مراجعه کنند و در صورت نیاز به راهنمایی یا بروز هر گونه مشکل می توانند با شماره 02532904450 تماس بگیرند. کارت ورودی آزمون نیز دوم و سوم تیرماه توزیع و آزمون کتبی نیز پنج شنبه 6 تیرماه ساعت 9 در دانشکده دین و رسانه برگزار می‌شود.

دکتر پویا با اشاره به مواد آزمون گفت: مواد آزمون عمومی‌شامل فقه، اصول، فلسفه و تفسیر است و مواد اختصاصی آزمون رشته علوم ارتباطات اجتماعی، مبانی و نظریات ارتباطات، تاریخ معاصر ایران و جهان، اصول خبرنگاری و زبان انگلیسی، مواد اختصاصی آزمون رشته ادبیات نمایشی، مبانی نظریه سینما و تلویزیون، فرهنگ و هنر، ادبیات و سینمای ایران و جهان و زبان انگلیسی و مواد اختصاصی آزمون رشته تولید سیما نیز شناخت وسایل ارتباطات جمعی، مبانی نظری هنر و زبان انگلیسی است.

گفتنی است، علاقمندان می توانند جهت کسب اطلاعات بیشتر به سامانه اینترنتی دانشکده دین و رسانه به آدرس www.qomirib.ac.ir مراجعه کنند.

(روابط عمومی دانشکده دین و رسانه ـ قم)