تاریخ خبر:‌سه شنبه ۱۸ دی ۱۳۹۷ - بازدید:‌۴۴
برگزاری کارگاه آموزشی نرم افزار Maxqda در دانشکده دین و رسانه-قم

با حضور دکتر ناصر رحم دل در دانشکده دین و رسانه برگزار شد

کارگاه آموزشی نرم افزار Maxqda با تدریس دکتر ناصر رحم دل و با حضور اساتید و پژوهشگران دانشکده دین و رسانه ـ قم، در این دانشکده برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشکده دین و رسانه، در این کارگاه آموزشی که به همت مدیریت پژوهش دانشکده برگزار شد، ویژگی‌های نرم افزار مکس کیودا، منوها و ابزارهای موجود در نرم‌افزار، نحوه ورود داده‌های خام، کدینگ و تحلیل اولیه داده‌های خام، انواع گزارش ها و نحوه گزارش گیری، نحوه نمایش داده‌های تحلیل شده و ترسیم نمودارهای تحلیلی آموزش داده شد.

نرم افزار Maxqda یکی از برترین نرم افزارهای مورد استفاده جهت تجزیه و تحلیل داده‌های کیفی و نظریه پردازی است. با بهره گیری از این نرم افزار، می توان پژوهش های کیفی را با زمان کمتر، و در عین حال با دقت و سهولت بیشتر به انجام رساند.

(روابط عمومی دانشکده دین و رسانه ـ قم)