عضو هیئت علمی دانشگاه صدا و سیما معتقد است در جهان رسانه ای امروز، رادیو از ویژگی‌های خاصی برخوردار است که هیچ رسانه ای از آن بهره مند نیست.
سردبیر سینماگرام « عبور از ایدئولوژی » را آسیب اصلی جشنواره سی و هفتم فیلم فجر دانست و گفت: فیلم های خوب جشنواره فجر امسال بیشتر یک اتفاق بود تا نتیجه سیاست‌گذاری ص
دکتر ایوبی دانشگاه صدا و سیما را پرچم دار اخلاق در رسانه توصیف کرد و گفت: کمیسیون ملی یونسکو آمادگی دارد تا همکاری‌های علمی، فرهنگی و رسانه ای گسترده ای با این دانش
رییس دانشگاه صدا و سیما، رادیو را رسانه ای نوآور توصیف کرد و گفت: صدا در مقابل تصویر و جلوه نمایی‌های آن با نوآوری در تولیدات جدید مانند پادکست ها توانسته است جایگا
کارشناس ارشد فناوری اطلاعات با اشاره به سرعت تحولات صنعت رسانه از آغاز حذف صفحه کلید(کیبورد) از مجموعه رایانه‌ها در سال 2020 توسط شرکت های سازنده کامپیوتر خبر داد.
دانشکده تولید رادیو و تلویزیون با همکاری کمیسیون ملی یونسکو در ایران به مناسبت روز جهانی رادیو، نشست تخصصی « رویداد هنری رادیو » را در روز یکشنبه 28 بهمن 97 ساعت 14
دانشجو اسماعیل رشنویی از پایان نامه کارشناسی ارشد خود با عنوان « مطالعه زیبایی شناسی میزانسن در مجله‌های تلویزیونی با مطالعه ی موردی برنامه " وایک" تولید شبکه افلاک
دانشجو سمیه کریمی علویچه از پایان نامه کارشناسی ارشد خود با عنوان « نقش مولفه‌های دیالکتیک افلاطونی در تولید نمایش رادیویی با تاکید بر برخی محاورات » دفاع می‌کند.
دانشجو مهدی وحدانی از پایان نامه کارشناسی ارشد خود با عنوان « به سازی خودکار بر پایه بهینه سازی تکاملی ELPSO» دفاع می‌کند.
دانشجو رامتین سراج پوراز پایان نامه کارشناسی ارشد خود با عنوان « مطالعه کارکرد عشق در طراحی و پرداخت شخصیت های تراژیک درام تلویزیونی» دفاع می‌کند.
دانشجوعطیه گلی از پایان نامه کارشناسی ارشد خود با عنوان « مطالعه قابلیت های توقف زمان دراماتیک برای خلق درام رادیویی» دفاع می‌کند.
توحید سلطانی از پایان نامه کارشناسی ارشد خود با عنوان « راهکارهای انگیزش کارکنان صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران برای مشارکت در فرآیند تسهیم دانش به کمک تکنیک های ب
کنفرانس ملی و بین المللی تحقیقات بازی های رایانه ای هشتم و نهم آذرماه 1397 در دانشگاه صدا و سیما برگزار می شود.
آیین جشن ۴۸ سالگی دانشگاه با حضور مقامات ارشد سازمان صدا و سیما، وزارت علوم، تحقیقات و فن آوری، هنرمندان و دانش آموختگان صاحب نام این دانشگاه برگزار می شود.
در ششمین دوره جشنواره بین المللی هنر آسمانی، دانشجویان و فارغ التحصیلان دانشکده دین و رسانه موفقیت های قابل توجهی کسب کردند.
دانشگاه صدا و سیما شاهد حضور هنرمندان و استادان از چندین دانشگاه و دانشکده هنری و استودیوهای فعال کشوری در بخش گرافیک و جلوه های دیجیتالی در هفته انیمیشن است.
قابل توجه اساتید، مدیران، همکاران و دانشجویان گرامی؛برگزاری مراسم بزرگداشت هفته پژوهش
حجت‌الاسلام والمسلمین موسوی‌مقدم، 13 مهر با اعضای هفتمین جشنواره فیلم دانشجویی در دانشگاه صداوسیمادیدار کردند
شبکه 4 سیما

گزارش آیین بزرگداشت هفته پژوهش در دانشگاه صدا و سیما در برنامه فوتون شبکه 4 سیما