تاریخ انتشار : 10 تیر 1391 14:34

معرفی سایت دانشکده صدا و سیما قم

سایت جدید دانشکده صدا و سیما قم "سایت جامع دانشگاهی در حوزه دین و رسانه"

سایت جدید دانشکده صدا و سیما قم، سایتی آموزشی- دانشگاهی در حوزه آموزشی دین و رسانه با رویکرد حوزوی- دانشگاهی "سایت جامع دانشگاهی در حوزه دین و  رسانه" و منبعی برای پاسخگویی به سوالات مرتبط با دین و رسانه "رسالت اصلی دانشکده صدا و سیما قم" تعریف شده است.

www.qiu.ir

جايگاه خاص دانشكده صدا و سیما قم، ضرورت ایجاد فضایی برای تعامل هر چه بیشتر استاد و دانشجو با توجه به اقتضائات جدید رسانه های مجازی، و نیاز روز افزون به معرفی اهداف و ماموریت های این دانشکده به جامعه علمی، سازمان صدا و سیما و حوزه های علمیه، بیش از پیش ایجاب می کرد، این دانشکده راه اندازی سایتی پیشبردی براساس رسالت های آموزشی خود را در دستور کار قرار گیرد.

خوشبختانه در دوره جدید با توجه به ماموریت ابلاغ شده توسط معاون آموزش و پژوهش سازمان به رییس جدید دانشکده به این جایگاه اشاره شده است:

" -استفاده از فناوری اطلاعات و ارتباطات در بالاترین حد ممکن (آموزش مجازی و...) به منظور ارتقاء جایگاه رقابتی رسانه ملی"

این سایت دو رویکرد اساسی در تمامی نیاز سنجی ها خود مد نظر دارد:

1-    معرفی وجهه علمی دانشکده به عنوان یک مرجع علمی  ( منطبق با ماموریت دانشکده)

2-   تاکید برخروجی محوری و برون داد دانشکده              ( به منظور تاکید بر تحقق وظایف کلی مندرج  در ماموریت دانشکده)

سایت دانشکده صدا و سیما قم با 8 صفحه اصلی و مستقل بصورت مجموعه سایت طراحی شده است

صفحات اصلی و مستقل سایت دانشکده:

صفحه اصلی:  درباره دانشکده:  گروه های آموزشی:  سیما بلاگ : انجمن های علمی:  فیلم :  اخبار: مقالات

معرفی عربی وب سایت دانشکده:

برای مشاهده عکس در اندازه واقعی اینجا کلیک کنید

معرفی لاتین وب سایت دانشکده:

برای مشاهده عکس در اندازه واقعی اینجا کلیک کنید