تاریخ انتشار : 2 مهر 1393 10:45

قدردانی و تشکر هیئت سیدالشهدا سوریه از دانشکده صدا و سیما قم

قدردانی هیئت سیدالشهدا از دانشکده صدا و سیما قم به مناسبت دوره آموزشی رسانه ای ویژه دانشجویان سوری

به گزارش روابط عمومی دانشکده صدا و سیما قم هیئت سیدالشهداء سوریه از دانشکده صدا و سیما به مناسبت برگزاری دوره آموزش رسانه ای تشکر و قدردانی کرد.

در قسمتی از این تقدیرنامه آمده است: هیئت سیدالشهداء علیه السلام از دانشکده صدا و سیما قم که اهتمام و عنایت ویژه در جهت آموزش تعدادی از جوانان ما  داشته است تشکر و قدردانی می کند  و از خداوند توفیق و حسن عاقبت را برای شما می خواهیم.

شایان ذکر است که دانشکده صداوسیما قم دوره کوتاه مدت تصویر برداری، تدوین، و فیلم سازی را برای تعدادی از دانشجویان سوری برگزار کرد.

اخبار حوزه ریاست دانشکده

ثبت شده توسط : روابط عمومی