تاریخ انتشار : 29 خرداد 1390 0:0

همايش رسانه و جنگ نرم در دانشکده صدا و سیما

نخستین همایش ملی"رسانه و جنگ نرم" با حضور صاحبنظران و اندیشمندان در حوزه رسانه و ارتباطات در محل آمفی تئاتر دانشکده صداو سیما آغاز به کار کرد.

به گزارش جام جم آنلاين به نقل از روابط عمومی رسانه‌ ملی، این همایش با سخنان دکتر علی اصغر غلامرضایی معاون آموزش و پژوهش صداو سیما و دبیر این همایش، افتتاح شد و مهمترین برنامه‌ها و اولویت‌های پژوهشی رسانه ملی در حوزه جنگ نرم تشریح شد.

دكتر غلامرضایی با تشریح واژه جنگ نرم گفت: جنگ نرم در ادبیات سیاسی جامعه ما وارد شده وتا کنون تعاریف گوناگونی از ماهیت آن ارائه شده است، اما مهمترین تعریفی که می‌توان درباره‌ی این واژه ارائه کرد این است که جنگ نرم اجرای برنامه‌های حساب شده مسالمت آمیز به منظور تغئیر سیستم سیاسی یک کشور است.

وی افزود: روش های منحصر به فرد این جنگ فقط به کمک و یاری رسانه ها به سرانجام می‌رسد و تمام رسانه‌ها به دلیل کارکردهای خاص خود در جنگ نرم اهمیت ویژه‌ای خواهند داشت که باید به جایگاه آنها توجه ویژه‌ای شود.

پس از آن موضوعاتي چون رسانه‌ها و اعتماد اجتماعی، جنگ نرم رسانه‌ای و رویکرد‌های دیپلماسی و جریان مطالعه بیداری اسلامی، هویت سازی از طریق رسانه و بررسی ابعاد قدرت نرم جمهوری اسلامی توسط کارشناسان و اساتید دانشگاه مطرح شد .

اصول راهبردی مدیریت جنگ نرم و نقش اقوام ایرانی در انسجام و رویارویی با جنگ نرم موضوع سخنرانی اصغر افتخاری عضو هیئت علمی دانشگاه امام صادق(ع) و سهیلا فراهانی عضو هیئت علمی دانشگاه تهران بود.

همچنین حسین رضی عضو هیئت علمی دانشكده صدا و سیما و بشیر حسینی عضو هیئت علمی دانشگاه امام صادق(ع) نیز به نقش تشکيلات رسانه ای در جنگ نرم و کارکرد الگویی شخصیت پردازی در حوزه جنگ نرم پرداختند.

بازتعریف سبک زندگی ایرانی، شگرد گفتمان تلویزیون‌های فارسی زبان، راهکارهای تأمین برنامه صدا و سیما از دیگر مباحثی بود که در روز نخست این همایش بررسی شد.

در پایان نخستین روز از برگزاری همایش جنگ نرم نشست تخصصی معاونت سیما در زمینه تلویزیون و جنگ نرم با حضور مدیران شبکه‌های سیما تشکیل و مباحث کاربردی و کارشناسی به منظور رفع چالش‌ها و یافتن راه‌کارهای اجرائی مناسب تشکیل شد.

این همایش امروز سه شنبه نیز با حضور بیش از 10 سخنران از دانشگاه‌های مطرح کشور و کارشناسان حوزه رسانه به کار خود ادامه خواهد داد.

ثبت شده توسط : مدیر سایت