تاریخ انتشار : 18 آذر 1392 16:19

دکتر پهلوانیان در نشست عمومی با دانشجویان به مناسبت 16 آذرماه:

افق نگاه ما در مورد دانشکده تربیت نیروی انسانی فرهیخته در عرصه تئوری پردازی و مدیریت اندیشه در رسانه است

سرپرست دانشکده صدا و سیما قم به مناسبت شانزدهم آذرماه شنبه 92/9/16 طی دو نشست 3 ساعته (صبح با خواهران دانشجو و عصر با برادران دانشجو) به سوالات دانشجویان پاسخ داد

به گزارش روابط عمومی دانشکده صدا و سیما قم، سرپرست دانشکده به مناسبت شانزدهم آذرماه شنبه 92/9/16 طی دو نشست 3 ساعته (صبح با خواهران و عصر با برادران) به سوالات دانشجویان پاسخ داد.

در ابتدای جلسه پرسش و پاسخ صبح که ویژه دانشجویان خواهر برگزار شد، دکتر پهلوانیان؛ ریاست دانشکده ضمن تبریک به مناسبت فرا رسیدن روز دانشجوگفت: دوره کارشناسی دوره آشنایی با چهارچوب ها و نظریه ها است و دوره کارشناسی ارشد عرصه تحلیل، بازاندیشی و اندیشه ورزی ساحت همان دانش و مقطع دکترا دوره کسب تخصص و تولید اندیشه است.

وی برخوردار نبودن دانشجویان از سابقه لازم در رابطه با رشته های این دانشکده را یکی از دغدغه های اساتید دانست و گفت: ما محدودیت هایی در زمینه ارائه دروس و تعداد واحدها هم داریم که باید به آن توجه کنیم.

سرپرست دانشکده ضمن پذیرش کمبودهایی که در دانشکده وجود دارد، با اشاره به موفقیت های دانشجویانی که از این دانشکده فارغ التحصیل شده اند اظهار داشت: دانشجویانی که از این دانشکده فارغ التحصیلان شدند با وجود همه مشکلات و کمبودها در حوزه کار سازمانی بسیار موفق بودند آنها در اینجا انگیزه پیدا کردند و کارهای علمی و عملی بیشتر را بعد از فارغ تحصیلی انجام دادند و امروز در مراکز مختلف سازمان صدا وسیما مشغول به خدمت هستند.

وی هدف دانشکده را تربیت نیروهایی دانست که در حوزه ارتباطات، تولید، و فیلم نامه صاحب سبک و الگو باشند.

در ابتدای جلسه برادران که عصر از ساعت 14 تا 17 در آمفی تاتر دانشکده برگزار شد، دکتر پهلوانیان ضمن تبریک به مناسبت فرا رسیدن روز دانشجو با اشاره به روایات و احادیثی در خصوص اهمیت و جایگاه علم آموزی اظهار داشت: فرشتگان الهی بال های خود را فرش و سنگ فرش قدوم کسی می کنند که در راه علم قدم بر می دارد و این مسأله نشان دهنده بزرگی و منزلت علم و جایگاه و شان شما دانشجویان است.

دکتر پهلوانیان بیان کرد: این دانشکده جایگاه تلاقی علم و ایمان است، جایگاهی که خیلی از بزرگان و مسؤلین به آن چشم امید دارند و این جمله مقام معظم رهبری که فرمودند:" این دانشکده همان مرکزی است که ما کمبودش را احساس می کردیم"، جایگاه منحصر به فرد و بی مثل و استراتژیک دانشکده را نشان می دهد.

پهلوانیان تأکید کرد: امروز جنگ، جنگ رسانه هاست و شما دانشجویان به عنوان افسران جنگ نرم باید قدر خود را دانسته و تلاش نمایید که مثل سازمان و موسساتی که در سال های اخیر در علم و فن آوری سدها را شکسته و به پیروزی های چشمگیری در حوزه علم و فناوری رسیدند، شما هم سدها را شکسته و در این راستا نوآوری جدیدی داشته باشید.

دکتر پهلوانیان با بیان اینکه این دانشکده تأسیس نشده است تا فقط در آن برنامه سازان، پژوهشگران و فیلم نامه نویسانی در عرصه دین و رسانه تربیت شوند بیان داشت: این اهداف، اهداف دسته دوم و سوم است و افق نگاه ما در مورد دانشکده تربیت نیروی انسانی فرهیخته در عرصه تئوری پردازی و  مدیریت اندیشه در رسانه است.

وی در پایان خاطر نشان کرد: با توجه به مشکلات و کمبودهای موجود می توان با همکاری و هم افزایی و تلاش بر همه این مشکلات فائق آمد.

ثبت شده توسط : مدیر سایت