تاریخ انتشار : 16 آذر 1392 15:47

دکتر پهلوانیان در اولین نشست عمومی دانشکده:

امروز قدرت؛ اطلاعات، دانش و رسانه است/ رسانه ملی امروز در جبهه حق قرار دارد و به تنهایی در مقابل هجمه های فرهنگی ایستاده است

دکتر پهلوانیان در اولین نشست عمومی دانشکده: امروز قدرت؛ اطلاعات، دانش و رسانه است/ رسانه ملی امروز در جبهه حق قرار دارد و به تنهایی و تمام قد در مقابل هجمه های فرهنگی ایستاده است

به گزارش روابط عمومی دانشکده، اولین جلسه عمومی کارکنان و مدیران دانشکده صدا و سیما قم با سرپرست جدید دانشکده، چهارشنبه 1392/9/13 برگزار شد.

در این جلسه دکتر احمد پهلوانیان با اشاره به اینکه در آغاز ماه صفر، ماه پرچمدار رسانه عاشورا حضرت زینب کبری(سلام الله علیها) هستیم، عنوان کرد: خدا را شاکرم که در دانشکده صدا و سیما قم در خدمت شما و دانشجویان محترم هستم. ایشان افزود بر اساس ایده ای که هرکس می تواند با شناخت جایگاه و نقش خود، جایی که در آن قرار دارد را تبدیل به مرکز و کانون هستی بکند و کاری انجام دهد که از هیچ کس جز او بر نمی آید از همکاران دانشکده خواست قدر جایگاه خود را بدانند.

دکتر پهلوانیان اطلاعات، دانش و رسانه را تنها عناصر قدرت در دنیای امروز دانست و گفت: امروز دنیای رسانه ها است، جنگ در عالم رسانه و صلح در عالم رسانه و پول و قدرت هم در عالم رسانه است. زمانی زر و زور قدرت تلقی می شد، اما امروز قدرت؛ اطلاعات، دانش و رسانه است.کسی که اطلاعات و دانش دارد، زرو زور را نیز در اختیار می گیرد.

ایشان در ادامه به جایگاه رسانه ملی و دانشکده صدا و سیما قم پرداخت و تصریح کرد: رسانه ملی امروز در جبهه حق قرار دارد و به تنهایی و تمام قد در مقابل هجمه های فرهنگی ایستاده است. دانشکده صدا و سیما قم در جایگاه تاثیر گذاری در رسانه با تربیت نیروی انسانی و تولید دانش است، از این رو خدمت در این سنگر توفیقی الهی است که باید در قبال آن شکرگزاری کرد.

سرپرست جدید دانشکده خواستار همکاری و تلاش همه همکاران برای انجام این رسالت عظیم شد و افزود: مشکلات هر اندازه هم که بزرگ باشند در مقابل اراده انسان حل شدنی هستند ، ایشان با اشاره به حدیثی از رسول گرامی اسلام(صل الله علیه و آله) که؛ هرکس سنت حسنه ای بگذارد تا قیام قیامت از اجر و پاداش آن بهره خواهد برد، تاکید کرد: امروز جایگاه شما در ایجاد آثار خیری که همه جهانیان از آن بهره ببرند کم نیست، و کار شما در عرصه رسانه و سنت حسنه ای که شما می توانید با کمک به دانشجو این دانشکده بکنید، حکم عمل خیری را دارد که می تواند منشاء خیرات فردی، اجتماعی ، دنیوی و اخروی در زندگی تک تک ما و شما باشد.

دکتر پهلوانیان ضمن طرح مطالبات خود از مدیران و کارکنان دانشکده درخواست کرد بیشتر از قبل به رعایت و جریان کامل نظم و قانون بر همه امور دانشکده، رعایت محوریت و ولی نعمتی استاد و دانشجو مشورت و همفکری با مجموعه تحت مدیریت و دیگر موارد مطرح شده در جلسه توجه کنند.

در پایان جلسه برخی از همکاران مشکلات و خواسته های خود را عنوان کرده و از سرپرست دانشکده خواستار چاره اندیشی برای حل این مشکلات شدند.

ثبت شده توسط : مدیر سایت