Delicious facebook RSS ارسال به دوستان ذخیره خروجی XML خروجی PDF

با حضور مهندس پور نصاری، قائم مقام معاونت اداری و مالی سازمان برگزار شد

مراسم تودیع و معارفه مدیران دانشکده صدا و سیما قم

با حضور مهندس پورنصاری، قائم مقام معاونت اداری و مالی سازمان برگزار شد

مراسم تودیع و معارفه مدیران اداری و مالی و اطلاعات و برنامه ریزی دانشکده صدا و سیما قم با حضور مهندس پورنصاری، قائم مقام معاونت اداری و مالی سازمان برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشکده صدا و سیما قم روز شنبه 92/2/6 در جلسه ای با حضور مهندس پور نصاری، قائم مقام معاونت اداری و مالی سازمان، جمعی از مدیران مراکز صدا و سیما قم و مدیران دانشکده مراسم تودیع و معارفه مدیران اداری و مالی و اطلاعات و برنامه ریزی دانشکده در سالن جلسات، برگزار شد.

در ابتدای این مراسم، دکتر اکبری ریاست دانشکده ضمن خوش آمدگویی به میهمانان و تشکر از حضور آنان، به معرفی مدیران جدید این دو واحد پرداخته و آنان را افرادی دلسوز و خدمتگزار دانست. وی وظیفه دانشکده را تربیت نیروی انسانی مومن، متعهد و متخصص دانست و ضمن بیان این نکته که محصولات دانشکده در بسیاری موارد دیده نمی شوند و یا کمتر دیده می شوند فعالیت همکاران دانشکده را مجاهدتی خاموش دانست.

در ادامه مهندس پور نصاری قائم مقام معاونت اداری و مالی سازمان به ایراد سخن پرداخت. وی با اشاره به ناپایداری سمت های دنیوی گفت: آنچه باقی می ماند تنها اعمال انسان است و باید تلاش کرد بهترین عمال از انسان بجا بماند و عمل فرد در جامعه تاثیرگذارباشد.

وی ماموریت رسانه ملی را هدایت افکار عمومی و نیز فرهنگ جامعه دانسته و با اشاره به وجود دانشکده صدا و سیما در قم، فعالیت همکاران این دانشکده را با توجه به خداباوری و دین باوری بیشتر در میان دانشجویان آن، فعالیتی مهم و تاثیرگذار دانست که ارزش و اهمیت آن در تربیت نیروی انسانی دین مدار نمود پیدا می کند.

وی با توجه به جذب طلاب در دانشکده صدا و سیما قم و وظیفه دانشکده مبنی بر تربیت نیروی انسانی متعهد و دین باور، جایگاه دانشکده را دارای اهمیت بالایی دانست و گفت: دانشجویان باید تلاش کنند روحیه دین باوری و تعهد را در خود هر چه بیشتر تقویت نمایند و افزود رسانه ملی با داشتن نیروهای متعهد و دین باور می تواند نقش دانشگاه ملی را ایفا نماید و نقش بسیار مهمی را در تقویت فرهنگ اسلامی داشته باشد.

پورنصاری با تاکید بر لزوم استفاده از فرصت هایی که در اختیار افراد قرار گرفته است منابع انسانی را سرمایه اساسی و جامع هر سازمان دانسته و عنوان کرد که بیشتر سرمایه سازمان صرف منابع انسانی می شود. وی با اشاره به رسالت مهم رسانه ملی خدمت در این سازمان را دارای ارزش بالایی دانسته و گفت: همکاران سازمان باید این فرصت را مغتنم دانسته و نهایت تلاش و کوشش خویش را برای انجام وظایف محوله صرف نمایند.

قائم مقام اداری و مالی سازمان تغییرات در هر مجموعه را هم برای مجموعه و هم برای افراد مفید دانست و افزود: مدیران با تجربیاتی که کسب نموده اند تلاش کنند در مسئولیت جدید باعث تغییر و تعالی آن مجموعه شوند.

در ادامه مدیران جدید اداری و مالی و نیز سرپرست واحد اطلاعات و برنامه ریزی دانشکده به ارائه نکته نظرات خویش پرداختند.

در پایان مراسم، احکام آقایان محمد رضا مجیدیان راد به عنوان مدیر واحد اداری و مالی و عباس علی اکبری به عنوان سرپرست واحد اطلاعات و برنامه ریزی تقدیم آنان شد.

ثبت شده توسط : احمد مهدیه

تصویر امنیتی :