تاریخ انتشار : 3 اردیبهشت 1397 16:16

دیدار مدیران دانشکده دین و رسانه با مدیران مرکز فرهنگی هنری دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم

دیدار مدیران دانشکده دین و رسانه از دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم

به گزارش روابط عمومی دانشکده دین و رسانه، در ابتدای این دیدار، دکتر علیرضا پویا رئیس دانشکده، ضمن استقبال از تعامل این دو مجموعه، خواستار برگزاری جلساتی با حضور کارشناسان مربوطه به منظور تحکیم و تقویت این تعامل از طریق ترسیم دستور کار شد.

در ادامه این دیدار رئیس مرکز فرهنگی هنری دفتر تبلیغات اسلامی ضمن برشمردن توانمندی ها و تجارب این مرکز، از آمادگی برای تعامل و همکاری بیشتر با دانشکده دین و رسانه خبر داد. دکتر محمد حسنی همکاری در حوزه ارتقای سواد رسانه ای طلاب، تولید فیلم و فیلمنامه، برگزاری جشنواره های با موضوع سینما و دین در شهر قم و نیز راه اندازی آکادمی رسمی جهت بررسی نسبت سینما، رسانه و دین را از جمله محورهای همکاری دو مجموعه عنوان کرد.

در این دیدار، همچنین مدیران دانشکده دین و رسانه به طرح دیدگاه های خود پرداختند و مسائلی از جمله طراحی دروه های هنری و رسانه ای دفتر تبلیغات اسلامی، فراهم آوردن زمینه حضور در جشنواره های خارجی با موضوع سینما و دین توسط دفتر تبلیغات و نیز همکاری در زمینه تولید دانشجویی در دانشکده را از محورهای همکاری دو مجموعه دانستند.

در پایان، مدیران دانشکده دین و رسانه و مرکز فرهنگی هنری دفتر تبلیغات اسلامی، بر لزوم هم افزایی مجموعه های مرتبط با رسانه، هنر و دین در شهر قم تأکید کردند.

(روابط عمومی دانشکده دین و رسانه)

ثبت شده توسط : سایت

تصویر امنیتی :