تاریخ انتشار : 1 اردیبهشت 1397 15:36

دیدار مسئولان دانشکده دین و رسانه با آیت الله اعرافی

دیدار مسئولان دانشکده دین و رسانه با آیت الله اعرافی مدیر حوزه های علمیه کشور و رئیس جامعه المصطفی (ص) العالمیه

آیت الله اعرافی در دیدار مسئولان دانشکده دین و رسانه:

فعالیت های دانشکده دین و رسانه، جزئی از منظومه انقلاب اسلامی و مکمّل کار حوزه علمیه است.

به گزارش روابط عمومی دانشکده دین و رسانه، مدیر حوزه های علمیه کشور و رئیس جامعه المصطفی (ص) العالمیه، ضمن قدردانی از اقدامات این دانشکده در جهت تربیت نیروی انسانی متعهد مورد نیاز رسانه ملی، تصریح کرد: حوزه علمیه و جامعه المصطفی (ص) برای هر گونه همکاری با دانشکده دین و رسانه آمادگی دارند.

آیت الله اعرافی استفاده از تجربیات دانشکده دین و رسانه در طراحی دروس خارج و راه اندازی رشته های جدید هنر و رسانه در حوزه علمیه را از مهمترین محورهای همکاری دو مجموعه دانستند. ایشان همچنین واگذاری مسئولیت برگزاری دوره های کاربردی ـ مهارتی هنر و رسانه حوزه های علمیه، به دانشکده و نیز اعلام موضوعات دارای اولویت برای پایان نامه های حوزه علمیه را از دیگر محورهای تعاملی مورد نیاز برشمردند.

عضو هیئت امنای دانشگاه صدا و سیما در پایان ضمن تأکید بر لزوم تعمیق و توسعه رشته های موجود دانشکده، افزودند: طلّابی که در این مرکز علمی تحصیل می کنند، هم از جهت ارتقای نظام فکری و هم از نظر تقویت بعد اخلاقی و معنوی، نیاز به توجه ویژه دارند.

در ابتدای این دیدار دکتر علیرضا پویا رئیس دانشکده دین و رسانه با اشاره به تأکیدات رئیس سازمان صدا و سیما مبنی بر لزوم ابتناء ارتباطات و رسانه های جمعی بر هستی شناسی و انسان شناسی اسلامی، گفت: انجام این مهم به دانشگاه صدا و سیما، خصوصاً دانشکده دین و رسانه سپرده شده است و دانشکده هم با مساعدت حوزه علمیه می تواند به این هدف آرمانی جامه عمل بپوشاند.

وی همچنین ضمن تأکید بر لزوم تقویت بستر سخت افزاری ملی خصوصاً در حوزه پیام رسان های داخلی، یادآور شد: نهادهای تأثیرگذاری چون حوزه علمیه، رسانه ها، مدارس، مساجد و ... لازم است در جهت استفاده هر چه بهتر و بیشتر مردم از پیام رسان های داخلی فرهنگ سازی کنند.

(روابط عمومی دانشکده دین و رسانه)

ثبت شده توسط : سایت

تصویر امنیتی :