تاریخ انتشار : 23 بهمن 1396 10:49

تمدید مهلت ثبت نام در آزمون اختصاصی

تمدید شد

مهلت ثبت نام در آزمون اختصاصی دانشکده صدا وسیما – قم تا پایان بهمن ماه جاری تمدید شد.

به گزارش معاونت آموزش و پژوهش دانشکده صدا وسیما- قم، مهلت ثبت نام  در آزمون اختصاصی این دانشکده تا پایان بهمن ماه جاری تمدید شده است.

دکتر سید علی محمد رضوی معاون آموزش و پژوهش دانشکده صدا وسیما – قم با اعلام این خبر گفت: "متقاضیان ثبت نام در آزمون دقت نمایید که فرایند نام نویسی الکترونیکی خود را تا تکمیل فرایند ثبت نام انجام دهند " .

رضوی افزود برخی از داوطلبان مدارک ثبت نام خود را به صورت ناقص در سامانه بارگزاری کرده اند که لازم است حتماً مدارک خواسته شده را ارائه نمایند و از تطابق کامل مدارک قید شده در سامانه با مدارک خود اطمینان حاصل نمایند در غیر این صورت ثبت نام آنها ناقص خواهد بود و امکان دریافت کارت ورود به جلسه برای آنها فراهم نخواهد شد.

معاون آموزش و پژوهش  با تاکید بر اینکه امکان ثبت نام صرفاً تا پایان بهمن ماه خواهد بود و پس از آن به هیچ وجه تمدید نخواهدشد ، اضافه کرد:  برخی از متقاضیان خواستار مهلت بیشتر برای تهیه مدارک دانش آموختگی خود و بارگذاری در سامانه ثبت نام شدند که باید تلاش نمایند تا پایان مهلت ثبت نام  این کار را انجام دهند .

وی در پایان افزود : تمام فرایند ثبت نام به صورت الکترونیکی انجام می شود و متقاضیان جهت ثبت نام باید به سایت دانشکده به نشانی Qomirib.ac.ir  مراجعه کنند و با توجه به راهنمای ثبت نام، فرایند نام نویسی خود را تا انتها پیگیری کنند و به اتمام رسانند.

ثبت شده توسط : سایت

تصویر امنیتی :