تاریخ انتشار : 19 بهمن 1396 2:44

جشن انقلاب در دانشکده دین و رسانه

برگزاری جشن انقلاب و افتتحایه نیمسال دوم تحصیلی در دانشکده دین و رسانه

"برگزاری مراسم جشن انقلاب اسلامی و افتتاحیه نیمسال دوم تحصیلی 97-96 در دانشکده دین و رسانه"

در آستانه سی و نهمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی، مراسم جشنی با حضور اساتید، دانشجویان و همکاران دانشکده دین و رسانه در آمفی تئاتر دانشکده برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشکده دین و رسانه، در این مراسم حجت الاسلام دکتر شمس الله مریجی رئیس دانشگاه باقرالعلوم (ع) با اشاره به شرایط ایران در زمان طاغوت، گفت: قبل از انقلاب مستشاران نظامی آمریکا و کشورهای استعمارگر در ایران حضور گسترده داشتند و وابستگی ایران به دولت های خارجی به ویژه آمریکا، در اوج خود بود.

وی در ادامه به نمونه های مختلفی از وقایع ناگوار دوران گذشته اشاره کرد و افزود: مطالعه تحقیقی درباره تاریخ گذشته، خصوصاً تاریخ انقلاب، برای مجامع علمی و اساتید و دانشجویان، امری ضروری است.

دکتر مریجی ضمن منفور دانستن فقر در جامعه اسلامی، ارزش دادن به دارندگی و تمتع مالی را نیز از اسباب دوری از ارزش های انقلاب شمرده و آن را باعث انحراف از زندگی شرافتمندانه دانستند.

ایشان همچنین به این نکته اشاره کردند که سربلندی، سختی ها و مرارت های خود را دارد و باید برای آن هزینه پرداخت کرد. عزت و سربلندی ملت ایران هم مدیون رهبری های امام فقید انقلاب و خون شهدا است که در این عرصه نهایت فداکاری را از خود به یادگار گذاشتند.

رئیس دانشگاه باقرالعلوم (ع) در پایان، پس از اشاره به لزوم توجه به وظیفه و رسالت آحاد مردم و مسئولان در انقلاب، نقش دانشجویان دانشکده دین و رسانه را در این میان، به ویژه از جهات رسانه ای، پراهمیت شمرد و دانشجویان را به مطالعه همه جانبه و تحقیق در مباحث مورد نیاز فرا خواند.

@Qiribu

ثبت شده توسط : سایت