Delicious facebook RSS ارسال به دوستان ذخیره خروجی XML خروجی PDF
کد خبر : 231956
تاریخ انتشار : 8 بهمن 1396 11:1

نشست خبری رییس دانشکده دین و رسانه

رئیس دانشکده دین و رسانه در نشست خبری شنبه 96/11/07 با اعلام آغاز ثبت نام آزمون اختصاصی طلاب به تشریح کم و کیف آن پرداختند.

نشست خبری رییس دانشکده دین و رسانه همزمان با آغاز ثبت نام آزمون اختصاصی طلاب سطح (2) در این دانشکده

رئیس دانشکده دین و رسانه در نشست خبری شنبه 96/11/07 با اعلام اینکه این دانشکده در بیست سالگی آغاز به کار خود،هم اکنون با بیش از 150 دانشجو در حال فعالیت است گفت: باید توجه داشت که فعالیت رسانه با چندین رشته تخصصی دانشگاهی ارتباط دارد که این از سختی های فعالیت در عرصه  رسانه های جمعی است. ضمن اینکه درکنار این موضوع، رسانه نیازمند توجه به آرمان های انقلاب و آموزهای دینی است.

دکترعلیرضا پویا، پرورش نیروهای انسانی آشنا به دانش ارتباطات و معارف اسلامی، تربیت  محققین علوم ارتباطات با رویکرد دینی و گفتمان سازی در عرصه ارتباطات ورسانه های جمعی با رویکرد دینی دردانشگاه ها را سه هدف اصلی این دانشکده عنوان کرد و افزود: واقع شدن این دانشکده در کنار حوزه علمیه قم و جذب طلاب علوم دینی برای تحصیل در این رشته ها، امکان بسیار خوبی را برای تحقق اهداف این دانشکده فراهم کرده است.

رئیس دانشکده دین و رسانه با اعلام آغاز ثبت نام این دانشگاه گفت: در آستانه بیست و یکمین سال فعالیت این دانشکده ثبت نام از علاقمندان به تحصیل در علوم رسانه از میان فارغ التحصیلان سطح دو حوزه های علمیه برای سال تحصیلی 97-98 طبق قوانین سازمان سنجش و آموزش کشور از اول بهمن ماه آغاز شده که تا پانزدهم ادامه خواهد داشت.

ایشان در ادامه افزودند: در این دانشکده علاقمندان در سه رشته ((علوم ارتباطات اجتماعی))، ((تولید سیما ))و ((ادبیات نمایشی))، که از رشته های مهم مربوط به رسانه هستند می توانند مشغول به تحصیل شوند.

وی اظهار داشت: آزمون این دانشکده همزمان با برگزاری آزمون کارشناسی ارشد توسط سازمان سنجش و آموزش کل کشور در 13 اردیبهشت ماه سال آینده برگزار خواهد شد و علاقمندان می توانند با ورود به سامانه این دانشکده به آدرس www.qomirib.ac.ir و یا از طریق سامانه گلستان http://golestan.iribu.ir/Forms/AuthenticateUser/main.htm  اقدام به ثبت نام نمایند.

ثبت شده توسط : سایت

تصویر امنیتی :